Pisze wątek na prośbę gracza borosxd :
Witam , jest taka sprawa , ponieważ miałem w ekwipunku główki : 7 kur , 11 świń , 7 owiec , 10 krów , 1 koń , 5 jaskiniowych pająków , 1 zwykły pająk , 2 zombie , 13 mrocznych , 7 szkieletów i 1 królik chyba to wszytko ale nie jestem pewny . Około godziny 21 był jakis lag i nagle wywaliło cały serwer , po powrocie na tryb Classic nie miałem już tych głów w ekwipunku. Czy jest jakaś możliwość na zwrot ? Niestety nie mam żadnego screena.
Potwierdzam sam kupowałem u niego na działce i miał tych główek duzooooo
(03-05-2021, 21:35)sonia007 napisał(a): Pisze wątek na prośbę gracza borosxd :
Witam , jest taka sprawa , ponieważ miałem w ekwipunku główki : 7 kur , 11 świń , 7 owiec , 10 krów , 1 koń , 5 jaskiniowych pająków , 1 zwykły pająk , 2 zombie , 13 mrocznych , 7 szkieletów i 1 królik chyba to wszytko ale nie jestem pewny . Około godziny 21 był jakis lag i nagle wywaliło cały serwer , po powrocie na tryb Classic nie miałem już tych głów w ekwipunku. Czy jest jakaś możliwość na zwrot ? Niestety nie mam żadnego screena.
Potwierdzam sytuacje.
Discord Tag: Skype
Nick: sky-land.pl
(03-05-2021, 21:35)sonia007 napisał(a): Pisze wątek na prośbę gracza borosxd :
potwierdzam i zarazem współczuję
I co wam da to potwierdzanie lol
Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
Potwierdze tylko tyle, ze byla cofka, gdyz sa problemy z maszyna. Jutro bedzie lepiej, a co do glowek... Zwrot srednio bedzie mozliwy, jezeli je kupiles to spytaj sie sorzedajacego, czy dalej je ma.
(03-05-2021, 22:36)h3zquu napisał(a): Potwierdze tylko tyle, ze byla cofka, gdyz sa problemy z maszyna. Jutro bedzie lepiej, a co do glowek... Zwrot srednio bedzie mozliwy, jezeli je kupiles to spytaj sie sorzedajacego, czy dalej je ma.
Sprzedający nie ma ich.
Potwierdzanie nic nie da, musiałby być screen pokazujący że owe główki wgl istniały, zawierający jakąś konkretną godzinę przed nagłym wyłączeniem serwera.
|