*Zabiłeś gracza *
Witam Wszystkich serdecznie. 
Wychodzę do Was z propozycją dodania na tym cudownym trybie a mianowicie classic, dodania takiej opcji jak przykładowo zostanę zabity na strefie pvp przez gracza o nicku np. 12323 to wyświetli mi się komunikat : Zostałeś zabity przez gracza 12323. Wydaje mi się, że jest to fajna opcja, dodatek na pvp. Dziękuję oraz życzę miłego dnia.
Szarik
można by jeszcze dodać żeby gracz który zabił otrzymał przedmioty do ekwipunku a nie osoby które wejdą na pvp i zabiorą itemy i zlogają pozdrawiam
Won cheaterom 
Jestem za,fajny pomysł.
Nie ma tu nic na pokaz taki mam drip svko, zimna ulica narotyki egzotyczne frugo Diamond
(12-14-2020, 08:35)galaretka69 napisał(a): można by jeszcze dodać   żeby gracz który zabił otrzymał przedmioty do ekwipunku  a nie osoby które wejdą na pvp i zabiorą itemy i zlogają  pozdrawiam

PvP to rywalizacja imho, jak ktoś zabierze to się trudno mówi. Nie powinno być takich rzeczy...
Co do propozycji to jest ok, ale czy potrzebne...
Nie jest to potrzebne, lecz uważam, że jest to fajny dodatek który urozmaici troszkę to pvp, co do tego aby przedmioty trafiały do eq to jestem na nie, tak jak hesku napisał, że to powinna być rywalizacja.
Besos
jestem za ;D
Darmowy SVIP na sky-land!!! (DZIAŁA) ---------> https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ 
Popieram pomysł z dodatkiem który zaproponował Boczek_Je ponieważ nawet jeśli to drobnostka w pewnym stopniu urozmaici to grę i walkę na pvp, aczkolwiek ten drugi pomysł który wysunol na światło dzienne kolega jest beznadziejny i mało interesujący. Po zabiciu kogoś na pvp o itemki z zabitej osoby toczy się zażarta walka i na tym to powinno polegać.
[Obrazek: SyeT9l4.png]
Popieram..
Fajnie by było jeszcze dodać opcje "nie możesz opuścić 'PVP' w trakcie walki, zostało (najlepiej te 10sec, bo po cóż więcej..)
Lepszy antycheat, oraz log-śmierć. Pozdro
oj tak byczku byczku +1

Nie ma lipy, same brzozy.

moim zdaniem można by było znów dodać wielkie pvp
Won cheaterom 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości