Discord Tag: Konrad#4807
Nick: _CBS
proponuje usunac wymieniarki, poniewaz nie spelniaja swojej funkcji, latwo jest kogos oszukac, a nawet wrobic - niby sa do przetrzymywania oszustow, a za przetrzymywanie jest ban. bardzo latwo jest zalatwic bana dla gracza, ktory nie ma konta na forum i malo ogarnia. jest z nimi wiecej problemow niz korzysci, na niektorych trybach ich nie ma i nikt z tego powodu nie placze
dodatkowo nadal proponuje dodac /workbench i /enderchest dla vipow
Super opcja, jak najbardziej jestem za.
Discord Tag: JTdiro#3039
Nick: JTdiro
/wb i /ec - niech bedzie. Usuniecie wymieniarek - na nie, lepiej wycofac bany za przetrzymywanie. Jak ktos nie chce to nie musi tam chodzic, mimo wszystko trudniej jest tam kogos oszukac.
Discord Tag: NicolaeWyciskanu
Nick: Peglaci
Wymieniarki są bezużyteczne, już lepiej wymieniać się na działce mniej straconych nerwów z przetrzymywaniem kogoś. Z 95% procent przetrzymywań zwyczajnie olewamy bo nie da się rozpoznać przetrzymywania oszusta.
Na nie, będzie tylko więcej oszustw. Wiem że są przetrzymywania itd ale scamow jest mnóstwo a ja uniknąłem wielu dzięki wymieniarkom, nie każdemu się chce nagrywać, potem straci i tak itemy na które trzeba czekać miesiącami zanim cichy je zwróci ( o ile wgl zwróci)
,, Szlachetne zdrowie, ee, ym, prawda, mmm mmm, ile cię trza cenić, czy jak, mm, a jak mm, tak, mm, em em, jako smakujesz aż się zepsujesz, prawda” ~ Nasz wspaniały Premier Morawiecki 2k20