WAZNA SPRAWA
Zglaszam : Toiru
 Uwzia sie na nas i dal mojemu koledze perma za mk chociaz ma mlodszego brata ogolnie toiru nie zamykaj tego wątku chce to pisac do chiustka bo ta sprawa jest powazna a nie ty sie uwzioles i dales mu perma a mi grozisz permem rozumiem przesadzilem z banami ale to jest przesada czekam na odp. chciustka!

Tyle mam do powiedzenia siema
Najpierw zacznijmy od tego jaki nick ma twój kolega i brat.

A co do wątku czy kolega zgłaszał to ze będzie grał brat na trybach sky ładna ?

Niedostępny
(07-10-2020, 21:07)PanGawrosz napisał(a): Najpierw zacznijmy od tego jaki nick ma twój kolega i brat.

nie bo nie ma konta i nie umi zrobic + gra jakies 2 tyg mialem mu pokazac

(07-10-2020, 21:12)ImGodPvP napisał(a):
(07-10-2020, 21:07)PanGawrosz napisał(a): Najpierw zacznijmy od tego jaki nick ma twój kolega i brat.

nie bo nie ma konta i nie umi zrobic + gra jakies 2 tyg mialem mu pokazac

nicki Stezzy, Neoxx111
Jeśli konta grały na IP na trybach sky landa oraz nie było zgłaszane nigdzie o tym ban jest słuszny.

Niedostępny
(07-10-2020, 21:19)PanGawrosz napisał(a): Jeśli konta grały na IP na trybach sky landa oraz nie było zgłaszane nigdzie o tym ban jest słuszny.

szkoda ze graja na zmiane jego brat rano on popoludniu .

+ jego brat jakies tyg ?
A dowody są?
(07-10-2020, 21:41)ImGodPvP napisał(a):
(07-10-2020, 21:19)PanGawrosz napisał(a): Jeśli konta grały na IP na trybach sky landa oraz nie było zgłaszane nigdzie o tym ban jest słuszny.

szkoda ze graja na zmiane jego brat rano on popoludniu .

+ jego brat jakies tyg ?

Tym bardziej to są dowody do mk. Jakby grali na 2 innych komputerach + byście zgłosili to na forum bana by nie było.
Można zamknąć już ten wątek

Niedostępny
(07-10-2020, 21:53)Vulga4nyyy napisał(a): A dowody są?

sa

sry stary ale ban perm odrazu ?? za mk a normalnie jakies kidy robia i 4 dni oni graja na 1 kompie i perm wtf ? to widac ze sie Toiru uwzial grozi mi permem a daje mojemu koledze perma wtf za jakies mk odrazu perm chociaz ma mlodszego brata wedlug mnie to ban moze jest sluszny bo o tym nie pisal ale odrazu perm ??

(07-11-2020, 06:45)ImGodPvP napisał(a):
(07-10-2020, 21:53)Vulga4nyyy napisał(a): A dowody są?

sa fornext dal ssy a ja kopiowalem rozmowe nawet moga z wami rozmwamiac ale prosza o un bana bo ban nie powinien byc permem chociaz stezzy gral rzadko ale gral  ale powino byc np. 4 dni bo nie pisal ze brat bedzie grac na koncie'' Stezzy ''   + widac ze sie toiru uzwia grozi mi permem a tu perm dla mojego kolegi :/
Ach, czyli się na ciebie uwziąłem, dobrze to dowiadywać się nowych rzeczy o samym sobie.
Na początek naucz się odróżniać groźby od ostrzeżenia, albo upomnienia jednak nie wiem czy to słowo panuję w twoim wypadku, w ciągu około 3 miesięcy dostałeś 14 banów, kiedy bym nie wszedł na CL to się z kimś kłócisz albo kogoś wyzywasz albo piszesz jakieś prowokacje albo głupoty w moją stronę, dawno nie miałem takiej sytuacji aby co 3 dni ktoś pisał mi na DSC że go okradłeś albo zwyzywałeś.

Najbardziej żałosne jest to twoje pisanie UB albo rozwalony serwer
[Obrazek: H7bFhDI.png]

[Obrazek: KDQ8Gjy.png]

Jakieś tam powody mam aby ciebie nie lubić, no ale to ja się na ciebie uwziąłem...

Zastanawia mnie po co to przytoczenie o prześladowaniu, bo skąd miałem niby wiedzieć że to kolega, ty mi nie napisałeś tego, a jego znam tylko z widzenia i nie mam z nim żadnego kontaktu.

A co do tematu, multikonto dostaje perma wtedy gdy jest pewność co jest głównym kontem, a co mk robimy tak może od 2 lat.
Akurat on dostał, za posiadanie innych multikont takich jak NeoXX czy Ps7chO. Każde z tych kont używało cheatów zaliczając w to Stezzy.
[Obrazek: XeJBZ2t.jpeg]
(07-11-2020, 08:37)Toiru napisał(a): Ach, czyli się na ciebie uwziąłem, dobrze to dowiadywać się nowych rzeczy o samym sobie.
Na początek naucz się odróżniać groźby od ostrzeżenia, albo upomnienia jednak nie wiem czy to słowo panuję w twoim wypadku, w ciągu około 3 miesięcy dostałeś 14 banów, kiedy bym nie wszedł na CL to się z kimś kłócisz albo kogoś wyzywasz albo piszesz jakieś prowokacje albo głupoty w moją stronę, dawno nie miałem takiej sytuacji aby co 3 dni ktoś pisał mi na DSC że go okradłeś albo zwyzywałeś.

Najbardziej żałosne jest to twoje pisanie UB albo rozwalony serwer
[Obrazek: H7bFhDI.png]

[Obrazek: KDQ8Gjy.png]

Jakieś tam powody mam aby ciebie nie lubić, no ale to ja się na ciebie uwziąłem...

Zastanawia mnie po co to przytoczenie o prześladowaniu, bo skąd miałem niby wiedzieć że to kolega, ty mi nie napisałeś tego, a jego znam tylko z widzenia i nie mam z nim żadnego kontaktu.

A co do tematu, multikonto dostaje perma wtedy gdy jest pewność co jest głównym kontem, a co mk robimy tak może od 2 lat.
Akurat on dostał, za posiadanie innych multikont takich jak NeoXX czy Ps7chO. Każde z tych kont używało cheatów zaliczając w to Stezzy.

szkoda ze on nie ma cheatow oraz ma bp :p

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości