04-03-2020, 13:14
Czy ktoś wie dlaczego nie mogę zalogować się na serwer Classic? Napisane jest ze serwer jest pełny i że mam spróbować później a przyjaciółka w tym samym momencie dołączyła i mówiła ze są jeszcze dwa miejsca wolne
Problem z dołączeniem na serwer Classic
|
04-03-2020, 13:14
Czy ktoś wie dlaczego nie mogę zalogować się na serwer Classic? Napisane jest ze serwer jest pełny i że mam spróbować później a przyjaciółka w tym samym momencie dołączyła i mówiła ze są jeszcze dwa miejsca wolne
04-03-2020, 13:36
(04-03-2020, 13:14)roksanasobiegra napisał(a): Czy ktoś wie dlaczego nie mogę zalogować się na serwer Classic? Napisane jest ze serwer jest pełny i że mam spróbować później a przyjaciółka w tym samym momencie dołączyła i mówiła ze są jeszcze dwa miejsca wolneTo nie wina serwera że jest serwer pelny. To zależy kiedy próbujesz wbić na serwer ;0
04-03-2020, 14:21
(04-03-2020, 13:14)roksanasobiegra napisał(a): Czy ktoś wie dlaczego nie mogę zalogować się na serwer Classic? Napisane jest ze serwer jest pełny i że mam spróbować później a przyjaciółka w tym samym momencie dołączyła i mówiła ze są jeszcze dwa miejsca wolne Może przyjaciółka miała rangę VIP, która ma zarezerwowany slot. Oznacza to, że kiedy dołączy na serwer, a jest on pełny, to kogoś wyrzuca. Jeśli nie, to po prostu trafił się taki moment. Dwa miejsca wolne na tabeli to administracja na vanishu (nie widać nicków administracji na Tabie).
04-03-2020, 16:07
Wczooraj już zrobiłem podobny temat odp masz tu.
https://forum.sky-land.pl/showthread.php?tid=42595 |