clock10-09-2018, 08:07
Post: #1
Reset routera nie pomógł. Wy dajecie bany za nic...
clock10-09-2018, 08:15
Post: #2
[Obrazek: QnKo4D4.png]
Nikt nie dał Ci bana. Poczekaj na Cichuska.

[Obrazek: 6153b36095b81.gif]
clock10-09-2018, 09:06
Post: #3
bez problemu wszedlem na twoje konto, nie jest zbanowane.
wina lezy gdzies po twojej stronie.
oto dowod: https://imgur.com/a/u2lVYS5

[Obrazek: sygnaturka.png]
clock10-09-2018, 09:22
Post: #4
Wcześniej pisało że moje konto jest zbanowane, po restarcie routera zaczęło pisać mi że Połączenie zostało zamknięte przez komputer host.

To ja już nie wiem co mam zrobić
clock10-09-2018, 09:38
Post: #5
Spróbuj zresetować jeszcze raz

[Obrazek: dd62cvp5c67k_t.jpg]

https://www.youtube.com/watch?v=2qGqggnH...P0&index=4
clock10-09-2018, 15:45
Post: #6
Kolejne resety nic nie pomagają
clock10-09-2018, 16:07
Post: #7
(10-09-2018 15:45)Marcin59 napisał(a):  Kolejne resety nic nie pomagają
Najlepiej byłoby, jakbyś wysłał screena, co ci się wyświetla dokładniej (PRTSCR coś takiego), potem w Paincie, czy gdziekolwiek, zapisujesz i wstawiasz na forum.

Na forum wstawiasz na samym dole klikając "Wybierz Plik". Wybierasz plik - akceptujesz wybrany plik, po czym dajesz "odpowiedź".
clock10-10-2018, 14:51
Post: #8
Zdjęcia nie są potrzebne
Piszę Interial Exception java.io.IOException:Istniejące połączenie zostało gwałtownie zamknięte przez zdalnego hosta.
clock10-10-2018, 15:10
Post: #9
a aktualizacje javy probowales?

[Obrazek: dd62cvp5c67k_t.jpg]

https://www.youtube.com/watch?v=2qGqggnH...P0&index=4
clock10-10-2018, 15:15
Post: #10
No i co da mi ta aktualizacja Javy...




Skocz do: