Ucięte screeny.
Proponowałbym napisanie w tym miejscu:
[Obrazek: b0375dbe3249f.png]
Po co? Bo inni sobie ucinają i tak screeny, a skargi są rozpatrywane. To samo z wzorem. Nie ma - skarga rozpatrzona, ale o tym chociaż jest napisane, a o uciętych screenach nic nie ma. Pod wzorem proponuje napisanie wiadomości, którą pogrubiłem, albo jak Cichusek będzie chciał - po swojemu napisze.
Jestem za.
Zawsze i wszędzie Sstar będzie.
Pozdrawiam.
I tak będą ucinać... ;p
(07-02-2018, 08:52)Im a Fake. napisał(a): I tak będą ucinać... ;p

To po prostu takie wątki ignorować (choć administracja wcale nie robi wyjątków i banuje, nawet z uciętymi screenami). Informacja byłaby po prostu, żeby innych nauczyć, żeby nie ucinać, a ignorowane wątki byłyby właśnie skutkiem ignorowania tych wiadomości.
Jestem na nie, wszystkie skargi powinny być przyjmowane. Jak ktoś coś ukrywa to jego sprawa, niech ktoś mu to udowodni.
o ile dobrze pamiętam to ss'y mogły być ucinane, nie wiem kto coś takiego zapoczątkował..
[Obrazek: CU8BbMK.png]
Niedostępny
(07-02-2018, 09:01)Wayneern napisał(a): (choć administracja wcale nie robi wyjątków i banuje, nawet z uciętymi screenami).

Przesadzasz. Screeny są ucięte z różnych powodów, nie tylko z tego że ktoś może coś ukrywać. Teraz mamy ignorować takie wątki, bo tak...
[Obrazek: XeJBZ2t.jpeg]
Hmm.. ktoś gra na cheatach i nawet mu się nie chce ich wyłaczyć do zrobienia screena i udaje, że niby nie umie wstawić całego screenshota. Nie jest to wporządku.
na tak
(07-02-2018, 09:13)CruQ napisał(a): o ile dobrze pamiętam to ss'y mogły być ucinane, nie wiem kto coś takiego zapoczątkował..
Źle pamiętasz.
Sam Cichy to zapoczątkował trzy lata temu.

Przykładowe tematy:
http://forum.sky-land.pl/showthread.php?...#pid175588
http://forum.sky-land.pl/showthread.php?tid=27532

//edit
Dodam jeszcze, że zgadzam się z zasadą nie przyjmowania uciętych scrennów.
Oczywiście, w niektórych sprawach można zrobić wyjątek, ale ogólnie powinna być ona przestrzegana.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości