Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
Pomyslalem troche i po zastanowieniu stwierdzilem, ze zbuduje nowe lobby.
Efekty:
https://imgur.com/a/AFb0Dqy
Mi sie lobby powiem szczerze, podoba. Jest ono male, poniewaz jest to praktycznie lobby - glownie wyglady spawnow na trybach sie przejmuje, niz lobby, bo na lobby sie nie gra.
- Bloki z 1.8 - nie beda stwarzac chyba problemow, jezeli beda - to dam najwyzej cichusku do przerobienia.
- Czas - 5H.
Do 18.05 moge przyjac dalsze propozycje dot. lobby, potem postaram sie o decyzje cichuska. Narazie wstepnie wyglada tak, jak jest na gorze.
Zrozumiem nawet negatywne opinie. Jakims tam mega budowniczym nie jestem, ale staram sie. Tylko prosilbym o jedno: Jezeli jestes na nie, to podaj powod.
To tyle.
Jestem na tak.
[*]
nie widze tablicy zakazanych rzeczy (taka jak jest teraz na spawnie).
wydaje mi sie, ze literka K w napisie jest dosyc gruba zwlaszcza te jej odnogi <, literka L taka chuda, a Y waska w porownaniu do reszty.
nie wiem jak tutaj, ale na obecnym lobby jak gracz sie loguje to widzi ladny napis w tle, a tu wyglada jakby byl nad glowa.
co do mapy, to te kolorowe weze sa dosyc kanciaste na niektorych zakretach, a ogolnie cala mapa jakos srednio do mnie przemawia, czegos jej brakuje.
Nick: Marit_Bjoergen, HubPlayGames
nie podoba mi się.
"Jak wam nie zależy, to mi tym bardziej nie zależy"~p. Ewa
(05-13-2018, 17:11)Cichusek napisał(a): nie widze tablicy zakazanych rzeczy (taka jak jest teraz na spawnie).
wydaje mi sie, ze literka K w napisie jest dosyc gruba zwlaszcza te jej odnogi <, literka L taka chuda, a Y waska w porownaniu do reszty.
nie wiem jak tutaj, ale na obecnym lobby jak gracz sie loguje to widzi ladny napis w tle, a tu wyglada jakby byl nad glowa.
co do mapy, to te kolorowe weze sa dosyc kanciaste na niektorych zakretach, a ogolnie cala mapa jakos srednio do mnie przemawia, czegos jej brakuje.
- Lista jest.
- Literki:
K i L zmienie, ale Y planowalem wlasnie takie.
- Weze - Wlasnie, one mialy takie byc xd. Mialem na nie taki zamysl, zeby byly itp.
- Napis - Napisu nie przemyslalem, ze bedzie nad glowa.
(05-13-2018, 17:49)HubPlayGames napisał(a): nie podoba mi się.
Argumentacja dlaczego?
[*]
Nick: Marit_Bjoergen, HubPlayGames
Jest po prostu brzydko, biednie. Nie pasuje do skylanda. Ciagle zmiany nie poprawiaja sytuacji.
P.S. Popros takze o argumentacje tych, co napisali na tak badz konsekwentny
"Jak wam nie zależy, to mi tym bardziej nie zależy"~p. Ewa
Discord Tag: NicolaeWyciskanu
Nick: Peglaci
(05-13-2018, 18:45)HubPlayGames napisał(a): Jest po prostu brzydko, biednie. Nie pasuje do skylanda. Ciagle zmiany nie poprawiaja sytuacji.
P.S. Popros takze o argumentacje tych, co napisali na tak badz konsekwentny Chyba w przypadku gdy ktoś jest na nie, to zrozumiałe jest aby podać argumenty dlaczego, aby autor/pomysłodawca spróbował się do nich jakoś przystosować, wziąć pod uwagę... Nie ma sensu argumentować swojego zdania gdy jest się za.
(05-13-2018, 18:45)HubPlayGames napisał(a): Jest po prostu brzydko, biednie. Nie pasuje do skylanda. Ciagle zmiany nie poprawiaja sytuacji.
Dla ciebie biedne, dla mnie wystarczajace. To, ze ty wolisz bogactwo - to nie oznacza, ze jak zrobie cos w stylu ala drewno, to od razu ze za biednie jest
- Poprawilem napis.
- Zmienilem punkt spawnu
- Dodalem 1 weza. Wezy nie uda mi sie niestety zmienic
- Lista zakazanych rzeczy zrobilem tak jakby "widoczna".
https://imgur.com/a/BfbnUZy
https://imgur.com/a/BfbnUZy
|