Discord Tag: Konrad#4807
Nick: _CBS
witam i pozdrawiam.
zostałem okradziony na 4 głowy mrocznego szkieleta, takim oto sposobem:
id działki to 1498;1500
proszę o zrobienie czegoś z tym, sprawdzenie logów, kto miał działkę naprzeciw mnie, cokolwiek. liczę też na oddanie głów.
Invi tez tak zostalem okradziony ale nie ma block loga itp.
Cichy mi nic nie oddal a winny pewnie juz sprzedal ta glowe trzeba uwarzac.
Pozdrawiam
(09-13-2017, 15:44)miecz19 napisał(a): Invi tez tak zostalem okradziony ale nie ma block loga itp.
Cichy mi nic nie oddal a winny pewnie juz sprzedal ta glowe trzeba uwarzac.
że co proszę? czyli w tym momencie jestem w plecy 800k$ (40 zł!), nikt z tym nic nie zrobi? przecież to jest jakieś... administracja powinna znaleźć winnego, zbanować go, oraz oddać mi głowy. powinna też usunąć tego buga, inaczej freebuild przestanie mieć jakikolwiek sens.
Discord Tag: NicolaeWyciskanu
Nick: Peglaci
Rozumiem cię. Ja się wkurzyłem jak zrobili mi tak na Prisonie, a co dopiero na Classicu...
Nie ma tu historii działek, do kogo należała (a powinna), blockloga też nie ma, a błędu prawdopodobnie naprawić się nie da, ten plugin już tak ma... No beznadziejna sytuacja pozostaje jedynie się pilnować. :/
Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka
(09-13-2017, 15:54)Tails napisał(a): Rozumiem cię. Ja się wkurzyłem jak zrobili mi tak na Prisonie, a co dopiero na Classicu...
Nie ma tu historii działek, do kogo należała (a powinna), blockloga też nie ma, a błędu prawdopodobnie naprawić się nie da, ten plugin już tak ma... No beznadziejna sytuacja pozostaje jedynie się pilnować. :/
Z czym ja mam sie pilnowac? Z zabezpieczaniem dzialek? No ja przepraszam bardzo, ale to jest rola administratora. Od czegos jest stirante. Nie da to sie podpalic wody, a plugin napisac/zmodyfikowac sie da. Nawet gdyby mialo sie to wiazac z nowa edycja, to bedzie warto. Na pewno sa logi z opuszczanyh dzialek.
Heh, jak samemu się jest w trudnej sytuacji to myślenie zupełnie inne.
No to tak: Tak. To twoja rola żeby pilnować swojej działki. Podejrzewam że jakby się dało to naprawić, to wykonane zostało by to już dawno. Mnie też na to załatwili i teraz się pilnuje aby nie stawiać głów w takich łatwo dostępnych miejscach. Rozumiem że jesteś wkurzony.
(09-13-2017, 16:07)Invi napisał(a): (09-13-2017, 15:54)Tails napisał(a): Rozumiem cię. Ja się wkurzyłem jak zrobili mi tak na Prisonie, a co dopiero na Classicu...
Z czym ja mam sie pilnowac? Z zabezpieczaniem dzialek? No ja przepraszam bardzo, ale to jest rola administratora. Od czegos jest stirante. Nie da to sie podpalic wody, a plugin napisac/zmodyfikowac sie da. Nawet gdyby mialo sie to wiazac z nowa edycja, to bedzie warto. Na pewno sa logi z opuszczanyh dzialek.
nie da sie naprawic tego bledu, to odwieczny bug plotme i istnieje nawet w najnowszych wersjach, ani jego autor ani stirante nie mogl sobie z tym poradzic (juz probowal). nawet ja probowalem zablokowac calkiem przesuwanie glow przez pistony, ale tez sie nie da (blok piasku moge zablokowac, glow juz nie).
A masz historie zajmowanyvh/opuszczanyh dzialek? Bo teraz gra stracila sens... To byl moj caly majatek, a ktos go sobie wzial w kilka minut. Przeciez tak mozna zepsuc gre wszystkim graczom.
(09-13-2017, 16:34)Invi napisał(a): A masz historie zajmowanyvh/opuszczanyh dzialek? Bo teraz gra stracila sens... Niestety jej nie ma...
Jak mówiłem trzeba się pilnować gdzie stawia się głowę...
|