Karczma
Witam, mam małą propozycję:
Otóż jak wchodziło by się do karczmy (na terenie całe karczmy) leczyło by się jedzenie/życie :>
A i poprosiłbym o dodanie /warp karczma albo /karczma
Moim zdaniem to by byla juz lekka przesada.
Classic powinien byc klasyczny, nie tak ze se wchodzisz od tak do karczmy i bez jedzenia generuje ci sie glod. Wtedy by juz nie bylo w ogole potrzebne te jedzenie, bo wystarczy wejscie do karczmy i juz ma zregenerowany glod.
Z warpem jest zalatwione, wpisz /pvp i masz na blisko karczme.
Jednak poprosiłbym cichuska o wypowiedź co do regeneracji :I
No ale jak to jest blisko pvp to ktos idzie sie wyleczyc i wraca z fullem znowu sie bić
A ja mam lepsza propozycje czy moznaby dodac do sklepu (jest wolne miejsce) nieskonczonego kebaba befsztyka? Albo mozliwosc wykupienia zeby nie schodzil glod z paska. Wiem ze to tryb klasayczny ale to uciazliwe.
[*]
[Obrazek: csokzidzn5v11.jpg]
Niedostępny
(08-21-2017, 16:20)Rumbur napisał(a): A ja mam lepsza propozycje czy moznaby dodac do sklepu (jest wolne miejsce) nieskonczonego kebaba befsztyka? Albo mozliwosc wykupienia zeby nie schodzil glod z paska. Wiem ze to tryb klasayczny ale to uciazliwe.

O to wlasnie chodzi w takim classicu. Nawet jakby takie cos byloby dodane, to na 100% do sklepu sms za pewnie 7.38zl albo i nawet wiecej. Ja jestem z takim czyms co napisal na nie, bo i tak uwazam ze to jest classic, to jest klasyczny tryb. Na singlu tez to jest uciazliwe, jak grasz na survivalu (tyle ze tam masz dostep do zmiany gamemode).
ciekawy pomysl z tym leczeniem w karczmie.
mozna by dodac takie cos np. na osobnych stoliczkach/krzeselkach, jak sie na nich stanie to bedzie cie leczylo.
chociaz rzeczywiscie szkoda, ze tak blisko jest pvp.
niby to cie uleczy na chwile, ale jak nie zjesz to zaraz bedziesz musial cos i tak kupic do jedzenia.
[Obrazek: sygnaturka.png]
(08-21-2017, 16:28)Cichusek napisał(a): ciekawy pomysl z tym leczeniem w karczmie.
mozna by dodac takie cos np. na osobnych stoliczkach/krzeselkach, jak sie na nich stanie to bedzie cie leczylo.
chociaz rzeczywiscie szkoda, ze tak blisko jest pvp.
niby to cie uleczy na chwile, ale jak nie zjesz to zaraz bedziesz musial cos i tak kupic do jedzenia.

W sumie to chyba mozna przeniesc gdzies indziej pvp, np na miejsce stawu, a staw podstawic zamiast pvp przy karczmie? Dawaloby to klimatu, dodatkowo mozliwosc lowienia ryb...
Nie dość, że im jedzenia mało to jeszcze sobie życzą grę ułatwiać do maksimum. Kacza stopa, do karczmy masz 20 kratek od /sklep, /bazar i 30 kratek od /pvp. Nie dajmy się zwariować.

A nieskończone jedzonko to nie zgadzam się pod żadną postacią, zwykłe p2w, jeśli by to było przez SMSa.

Jestem przeciwko tym propozycjom, zbyt znacząco ułatwiłyby rozgrywkę.

Niedostępny
jak już to żeby móc sie leczyć to trzeba być bez walki 1 min,bo wtedy ci z pvp by nie mogli sie leczyć od razu

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości