06-27-2017, 13:26
Ja gram na serwerze 4 lata i raczej już miałem wszystko co się dało mieć, pamiętam czasy gdy jeszcze miałem fun z gry która miała sens. Cena diaxa to nie było marne 100$ tylko nawet 800$, kiedyś posiadanie latarni to było coś, miały to nieliczne osoby. Posiadanie 20k?! Mało kto by mógł o tym marzyć, teraz 20k to jest nic, miecz 4/3/3/2 kosztował 1,5 staka diaxów bo to było coś. Teraz wystarczy przejść wokół spawnu i zobaczyć działki wyładowane po brzegi diamentami, latarniami, głowami graczy i mrocznego szkielet, endstonami, butelkami z exepm itd. Moim zdaniem aktualna gra jest bez sensu, myślę, że powrót do dawnych czasów będzie świetny, potwierdzą to ci starsi gracze (:
PS: Nowa edycja była by fajna, ale po co dawać nową edycję skoro można zmienić od razu wersję gry, tak te nowe itemki są fajne xD Ale głownie chodzi o ten fun. Nie mówię, że to jest od tak. Po prostu możesz robić to stopniowo i ogłosić nową edycję tydzień przed zakończeniem swojej pracy. Tylko po prostu mógłbyś nam ogłosić, że coś takiego może mieć miejsce.
Dziękuję za uwagę (:
EDIT: Cichy jak możesz to zostaw wątek na parę dni, niech więcej ludzi się wypowie. Bardzo proszę (:
PS: Nowa edycja była by fajna, ale po co dawać nową edycję skoro można zmienić od razu wersję gry, tak te nowe itemki są fajne xD Ale głownie chodzi o ten fun. Nie mówię, że to jest od tak. Po prostu możesz robić to stopniowo i ogłosić nową edycję tydzień przed zakończeniem swojej pracy. Tylko po prostu mógłbyś nam ogłosić, że coś takiego może mieć miejsce.
Dziękuję za uwagę (:
EDIT: Cichy jak możesz to zostaw wątek na parę dni, niech więcej ludzi się wypowie. Bardzo proszę (: