marejxd
Polski_ProPlan , 69_pro_69
Oszukał mnie na 100 k chciałbym zwrócenia pieniędzy o ile jest taka rzecz możliwa/to może też mk/i jeszcze w wymieniarkach grozi banem
https://youtu.be/0cvpPehR8Ug
Zmartwychwstałem jak Jezus.
Discord Tag: h3zquu#5917
Nick: h3zquu
Administracja nie wspiera takich transakcji (Kod za kase). 100k nie odzyskasz.
Ile razy trzeba ci tlumaczyc? Kupno rang nie jest wspierane przez administracje.
Bosh musicie się wypowiadać? To nie jest miejsce gdzie się piszę propozycję i każdy ma prawo się wysłowić.
No ok może ale dajcie spokój niech Cichy zdecyduje.
Był taki przypadek że też tak zrobiłem i oddał mi 35 k ale nie mogę znaleźć tego wątku.
(02-21-2017, 17:56)ZielonyGracz napisał(a): Ile razy trzeba ci tlumaczyc? Kupno rang nie jest wspierane przez administracje.
Ty mi nigdy tego nie tłumaczyłeś lol.
(02-21-2017, 18:03)ZielonyGracz napisał(a): (02-21-2017, 17:58)Marej napisał(a): Bosh musicie się wypowiadać? To nie jest miejsce gdzie się piszę propozycję i każdy ma prawo się wysłowić.
No ok może ale dajcie spokój niech Cichy zdecyduje.
Był taki przypadek że też tak zrobiłem i oddał mi 35 k ale nie mogę znaleźć tego wątku.
(02-21-2017, 17:56)ZielonyGracz napisał(a): Ile razy trzeba ci tlumaczyc? Kupno rang nie jest wspierane przez administracje.
Ty mi nigdy tego nie tłumaczyłeś lol.
Na pewno? To się grubo mylisz.
http://forum.sky-land.pl/showthread.php?tid=25391
Nie cienko.
Kiedyś już się tak wymieniłem gościo mnie oszukał a Cichy oddał kasę. .-.
Stop Gówno Burza
Nie chcę gwunoburzy robić, natomiast pragnę podkreślić, iż handel rangami nie jest wspierany. Jako osoba będąca na forum od 15 stycznia 2016 roku powinieneś wiedzieć, że takie transakcje są w tak jakby "szarej strefie". Natomiast [dygresja] wymiany $/itemki lub itemki/itemki nie są w "szarej strefie" pomimo dostępy do wymieniarek - one służą jako wymuszanie czegoś "na około".
Przeczytaj taki szary napis pod swoim nickiem na forum, wszystko się wyjaśni
zostal zbanowany na 12 dni.
moze sie czegos nauczy.