AntyCheat ;_:
Cześć,
Ostatnio Cichusek wgrał nowego antycheata. Nie mam nic, jetem czysty klepię się a tu nagle spam, zebym wyłączył killaurę - przez co zginąłem. Można go usunąć?

[Obrazek: 64af2f789f93.png]

Załączone pliki Miniatury

Nie można. Ja jestem zapewne lepszy w graniu od Ciebie, a ani razu tego nie ujrzałem...

I tak, grałem mieczem
Niedostępny
Przepraszam za tygryska xD
Wbiłem na arenkę, biłem go i zaczęło mi szaleć eq i te komunikaty ;_;
No ale ten antycheat blokuje wiecej cheaterow niz stary... czasami tobie tez sie pokaze, ale no musi tak byc :p
"Jak wam nie zależy, to mi tym bardziej nie zależy"~p. Ewa Diamond
ten plugin dziala w ten sposob, ze w centrum walki w podlodze spawnuje ludzika (zazwyczaj jest niewidzialny, ale czasem jest bug) i jak ktos ma kill aure to automatycznie bije gracza i tego ludzika, wtedy dostaje sie te powiadomienia, a jak ich jest duzo to otwiera sie ekwipunek aby cie zablokowac, a potem wyrzuca z serwera. prawdopodobnie jak walnie sie podczas walki w podloge, to wyjdzie na to samo.
[Obrazek: sygnaturka.png]
(07-26-2016, 20:09)Cichusek napisał(a): ten plugin dziala w ten sposob, ze w centrum walki w podlodze spawnuje ludzika (zazwyczaj jest niewidzialny, ale czasem jest bug) i jak ktos ma kill aure to automatycznie bije gracza i tego ludzika, wtedy dostaje sie te powiadomienia, a jak ich jest duzo to otwiera sie ekwipunek aby cie zablokowac, a potem wyrzuca z serwera. prawdopodobnie jak walnie sie podczas walki w podloge, to wyjdzie na to samo.

ten plugin / skrypt jest autorski czy po prostu pobrany?
*** Daj +, odwdziecze się ***

[Obrazek: 60d.gif]
mcadmins.pl - partnerskie forum od spraw technicznych Smile
(07-26-2016, 20:09)Cichusek napisał(a): ten plugin dziala w ten sposob, ze w centrum walki w podlodze spawnuje ludzika (zazwyczaj jest niewidzialny, ale czasem jest bug) i jak ktos ma kill aure to automatycznie bije gracza i tego ludzika, wtedy dostaje sie te powiadomienia, a jak ich jest duzo to otwiera sie ekwipunek aby cie zablokowac, a potem wyrzuca z serwera. prawdopodobnie jak walnie sie podczas walki w podloge, to wyjdzie na to samo.
Panie cichy. A nie da się zrobić tak że jak u kogos wykryje aure i nadal bedzie ja posiadal to wtedy automatycznie banuje na 5 dni przez console?
A wiesz jaka by była masa błędów i niesłusznych banów?
A może wgrasz blazingpack?
(07-26-2016, 20:52)Myszak napisał(a): A wiesz jaka by była masa błędów i niesłusznych banów?
A może wgrasz blazingpack?
Przez to pewnie masa ludzi by nie wbijala na sky land ps podobno blaznigpack da sie ominac mimo blokad
Z Twojej wypowiedzi wygląda na to, że gracze nie będą wbijać bo będzie blokada na cheaty ;_;

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości