Wyzywanie i nie sluszny Bann
Exclamation 
Twój nick: AwesomeFilip
Nick oskarżonego: HEROESXBajcebs Danpan
Opis sytuacji: HEROESXBajcebs Danpan spamowali I napisalem aby cicho byli I zaczeli mnie wyzywac. A potem aprilkaPl dolaczyla I oni ciagle spamily I mowia zeby mi dac banna.Dostalem bann na 2 godziny za?Za to ze przez ze mnie ludzie sie kloca? Aprilka nie ma dowodow I nie ma prawa mnie zbannowac zeby atmosphere byla spokojniejsza.Plus mnie oklama mowila ze da mi na godzine ale dala na 2 godziny ;-;
Dowód/Screen: Jest
https://zapodaj.net/86c4ac0557191.png.html
Niedostępny
Administracja nie przyjmuje zamazanych screenów xD Poza tym, nie widzę tu nic na Aprilke.
Ja oklamalam? Isc na ugode - zle. Bede robic co chce a to ze podjelam decyzje o banie o 2h a nie jednej to wiesz... Tak dostales za to bana, ze przez ciebie ludzie sie kloca. Zaklocasz spokoj, ciagle jakies glupie odzywki. Bana dostac miales, w koncu sie doigrales. Jak dla mnie kara i tak jest za mala. Ciagle upominanie cie nic nie daje. Mam dowody - bylam na serwerze i sama widzialam jak sie odnosisz do innych, prowokujesz itp.
Tyle z mojej strony, szkoda mi nerwow i czasu na tlumaczenie. Zanim zaczniesz skarzyc sie na administratora zastanow sie czy ty jestem aby na pewno w porzadku. Odczekasz. Juz nie raz ci darowalam.
Tylko zycie poswiecone innym warte jest przezycia!! Diamond

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości