Reset
Question 
O której godzinie serwer resetuje "Surowcową" ?
(żeby wszystkie bloki były na swoim miejscu)
Kod PHP:
com.epicgames.launcher://apps/Fortnite?action=launch&silent=true 
[Obrazek: T07j8ty.png]
Surowcowa jest automatycznie resetowana co 3 dni w nocy.

//Edit do posta pozniej

Chyba 24:00
*** Daj +, odwdziecze się ***

[Obrazek: 60d.gif]
mcadmins.pl - partnerskie forum od spraw technicznych Smile
(05-24-2016, 15:07)Kuba6850 napisał(a): Surowcowa jest automatycznie resetowana co 3 dni w nocy.

Tyle to on wie, ale o której godzinie? Tongue
Nadejdą wakacje, będzie kiedyś poniedziałek, będzie ponad 100 graczy, ledwo minie 12:00 a na surowcowej NIC JUŻ NIE BĘDZIE, WSZYSTKIE DRZEWA BĘDĄ ŚCIĘTE PRZEZ GRACZY, WSZYSTKO BĘDZIE WYKOPANE zostanie cobblestone i trochę trawy.

Co 3 dni w nocy się resetuje, bo już to zauważyłem...
Kod PHP:
Ale mapę masz ogromną i zawsze możesz udać się na dalsze koordy, niczego nie zabraknie :p
Jeśli masz ochotę odwiedzaj mój kanał na YT i daj "subka" jeśli moje video są pomocne Diamond https://www.youtube.com/channel/UCRUR8Fg...4DdEyixEDw
W sumie tak, ale jak nie będzie szkoły, to wszyscy będą na surowcowej i w ciągu jednego dnia nie będzie można znaleźć w pobliżu respa ani jednego drzewa, tym bardziej jeśli serwer resetuje surowcową co 3 dni. Ok można iść specjalnie 500-700 kratek dalej, ale komu się chce(ja mogę)
Kod PHP:
(05-24-2016, 15:41)111GigaByTe napisał(a): W sumie tak, ale jak nie będzie szkoły, to wszyscy będą na surowcowej i w ciągu jednego dnia nie będzie można znaleźć w pobliżu respa ani jednego drzewa, tym bardziej jeśli serwer resetuje surowcową co 3 dni. Ok można iść specjalnie 500-700 kratek dalej, ale komu się chce(ja mogę)

Jak komuś się nie chce iść kilkaset kratek to na pewno takiej osobie nie będzie się chciało kopać surowców. Coś za coś. Nie chce Ci się? Możesz kupić od innych graczy. Proste.
Gorzej dla nowych graczy, ponieważ oni nie mogą mieć danej ilości kasy do zapłacenia za jakiś stak drewna. Pójdą na surowcową
Kod PHP:
(05-24-2016, 15:48)lassem napisał(a):
(05-24-2016, 15:41)111GigaByTe napisał(a): W sumie tak, ale jak nie będzie szkoły, to wszyscy będą na surowcowej i w ciągu jednego dnia nie będzie można znaleźć w pobliżu respa ani jednego drzewa, tym bardziej jeśli serwer resetuje surowcową co 3 dni. Ok można iść specjalnie 500-700 kratek dalej, ale komu się chce(ja mogę)

Jak komuś się nie chce iść kilkaset kratek to na pewno takiej osobie nie będzie się chciało kopać surowców. Coś za coś. Nie chce Ci się? Możesz kupić od innych graczy. Proste.

Nawet tyle nie trzeba chodzic... bo chyba od tego jest losowy teleport na spawnie.
(Do zamkniecia zeby nie bylo spamu.)
*** Daj +, odwdziecze się ***

[Obrazek: 60d.gif]
mcadmins.pl - partnerskie forum od spraw technicznych Smile
No nie wiem do końca czy są losowe teleporty, bo kiedyś regularnie grałem na tym serwerze i kiedy wbijałem na tą surowcową to już rozpoznawałem powtarzające się teleporty(na tych samych kordach). Zacząłem nawet na niektóre polować, gdzie są różne rodzaje drewna(oprócz tropikalnych).

Teraz, to chyba jest trochę więcej respawnujących teleportów ale nwm na ile kratek.
Kod PHP:

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości