Oszustwo
Mój nick : Shockuuu
Nick oszusty: ProMessi10
Chciałem kupić miecz sharpnes+fire ProMessi10 napisał że ma miecz 3/2 po czym zaproponowałem wymianę napisał żeby dać 15 diaxów, dałem mu je i on dał mi miecz ale nie ten co miał dał mi taki jaki widać na screnshotcie. Prosze o zrobienie czegoś z tym bo tak nie może być. Pozdrawiam miły gracz ze servera Smile    
Slaby dowod.. Nie widac wymiany, ani na co sie umawiacie. Nastepnym razem nagraj filmik.
Niestety nie ma bo nie moge przesunąć wyżej chatu, nic z tym nie zrobicie ? Niech oszukuje dalej Wink
(03-13-2016, 16:25)Shockuuu napisał(a): Niestety nie ma bo nie moge przesunąć wyżej chatu, nic z tym nie zrobicie ? Niech oszukuje dalej Wink

Nic z tym nie zrobimy Smile niech oszukuje, wkoncu ktos go nagra i zostanie ukarany.
Nie możecie zobaczyć tego w konsoli ? polecam /socialspy Wink
(03-13-2016, 16:32)Shockuuu napisał(a): Nie możecie zobaczyć tego w konsoli ? polecam /socialspy Wink

Nie nie mozemy, gdyz logi z czatu sa wylaczone. Z tego co sie orientuje, jak wlaczysz socialspy, to widzisz prywatne wiadomosci od wlaczenia. Slabe dowody, bana nie bedzie. Pogodz i nie wyklocaj sie z tym bo nie masz racji :p

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości