11-06-2015, 18:14
Cześć! Chciałabym wyjaśnić nieporozumienie (ban) związany z Arbuz33 i MiwakoNe.
A więc Magda123love oszukała je na dużą ilość pieniędzy. Dziewczyny znały jej hasło i chciały to odzyskać. Weszły na to konto. I zostały zbanowane. Zostały zbanowane za multikonto ale Arbuz33 i MiwakoNe tylko,że to są zupełnie inne osoby. Przyjaźnią się w realu. Żałują tego co zrobiły. I proszę w ich imieniu a unbana. To ich pierwszy ban.Myślę, że zasługują na 2 szansę. Żałują i proszą o unbana.
GrzanaPL
PS. Proszę o nie zamykanie wątku,ponieważ chciałabym poznać odpowiedź
Cichuska.
Navigare necesse est, vivere non est necesse
Discord Tag: Konrad#4807
Nick: _CBS
Ciągle kłamiecie, najpierw niby kazała zniszczyć działkę, teraz jakieś oszustwa... Powiedzcie przynajmniej prawdę.
Nie jestem za unbanem.
Mówię prawdę. One same zostały oszukane chciały się odegrać. Może chociaż skrócenie bana? Lassem39 mnie w to nie mieszaj ja z tym nie miałam nic wspólnego.
Skoro magda123Love oszukała je wystarczyło zrobić pare ss-ów i wrzucić na forum że zostały oszukane a nie włamywać się komuś na konto i równać wszystko z ziemią. Zostały one zbanowane przez Puyan-a a więc do puyan-a powinienieś kierować te prośbę.Jakby puyan tego nie zobaczył to by nic nie miała.A to że dały się oszukać to ich problem.Ja jak robie z kimś wymiane na większą skale zawsze robie ss-y.
Ufały jej.Wcześniej się ,,kolegowały" i mieszkają blisko siebie. Nie wiem, nie ważne. Ale TO NIE JEST MULTIKONTO!!! A tak w ogóle to jestem dziewczyną xD Kasia. Pozdro
nie znam tej calej sytuacji, wiec nic tutaj nie pomoge.
wszystkich wymienionych zbanowal puyan dlatego tylko on sie moze wypowiedziec w tej sprawie.
na jego obrone (puyana), moge dodac, ze miwakone zostala zbanowana za multikonto natax3 i madziax5, a nie (jak z twojego postu wynika) za multikonto z arbuz33.
tak samo skoro rzekomo zostaly oszukane przez magda123love, to powinny to zglosic, a nie okradac ja ze wszystkiego.
tak czy siak dla nich ban tez sie nalezy, czy na stale to juz zalezy od puyana.
Aha. Czyli na zawsze. Puyan ich nie odbanuje. Jedno wiem na pewno Arbuz33 nie ma żadnego multikonta -.-
Nick: Puyan (nowy), puyan07 (stary)
Arbuz33 - była na Magda123love w tracie dostania perma.
natax3, madziax5, Miwakone - jakieś multi acc, które rozwalało działkę.
Z rozpędu dałem permy za multi acc.
Oczywiście, że unbana nie dam.
Nie będzie tolerowany samosąd. Okradł ciebie ktoś? Zgłoś to na forum.
W dodatku jeszcze zaczęły kłamać, że okradły ją po to, aby pomóc zrobić jej od nowa działkę.