Kilka propozycji
1 VIP/Svip
Czy ich kolory nicow mogły by mieć inny kolor?? Np. Żółty( nie tylko na chacie ale i w grze)
2. Cheatyy
Czy możecie zainstalować jakiś inny aty-cheat- mogą być 2 Tongue

Proszę o przeczytanie i nie zamykanie
(Do pkt. 1 myślę że kolorowe nicki bardziej zachęciły by do kupowania VIP-ów/svipow)
1. Nieee. Ja nie wiem jak inni, ale mi to że są podobne, ale nie te same kolory (tak jak obecnie) mi się podoba, a w grze nie jest to za bardzo potrzebne Tongue
2. Co do cheatów Cichy wypowiadał się dziesiątki razy, już dajmy mu z tym spokój. Jeżeli nie chcesz cheatera na serwerze to po prostu go zgłoś.
Niedostępny
1. Jestem na tak. (VIP - kolor na czacie jak teraz, kolor nametaga zielony ; ; ; SVIP - kolor na czacie jak teraz, kolor nametaga żółty lub pomarańczowy)

nametag - nazwa nicku nad graczem

2.

(07-03-2015, 09:04)FLP napisał(a): Co do cheatów Cichy wypowiadał się dziesiątki razy, już dajmy mu z tym spokój. Jeżeli nie chcesz cheatera na serwerze to po prostu go zgłoś.

Może na PvP nie chodzę, ale wypowiem się na ten temat.
Zgłaszanie cheaterów robi się nudne po tym, jak się uświadomi, ilu tych cheaterów jest.
Jak idę do sklepu przy mini PvP to od czasu do czasu widzę ludzi z aurą, więc przyznaję graczowi ninio rację - albo antycheat (bo w netherze też jest PvP), albo będziemy bezsensownie zgłaszać cheaterów, bo coraz więcej jest tych cheaterów.

Lepiej zapobiegać, niż leczyć.

Niedostępny
1 Anty-Cheat jest wgrany, a kolejny lub inny mocno obciąży serwer i TPS spadnie z 19-20 na 10-15
Jeśli masz ochotę odwiedzaj kanał rzepielinki

Tu możesz dać mi reputałkę:
<click>
Odwdzięczę się Big Grin
Wyłącz particles, fancy generowanie i kilka innych

Niedostępny
TPS, nie FPS. Patryk ma rację.

Post wysłany za pomocą aplikacji Tapatalk
Niedostępny

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości