Właśnie, to jest podejrzane... szczególnie ze nie zawsze dajesz pełne screeny z czatu.
@elit
w poprzedniej skardze złożonej przez niego jakiś koleś pisze ze michael kradnie (+ wyzwisko) nie musi to być prawda ale na pewno jakoś sprytnie oszukujesz ze nikt cię nie przylapuje i jedyne co mogą robić to klnac na ciebie albo robisz coś niewinnego co innym przeszkadza np. Zabijasz na pvp. Ja śledczym nie jestem xD
(05-28-2015, 12:52)Raditz napisał(a): Nie no, to jest na serio dziwne, bo nikt bez zaczepki albo powodu nie idzie cię od razu wyzywać. Wstawiaj pełne screeny z chatu.
Zawsze znajdą się ludzie którzy wzywają bez powodu, ale fakt, ewidentnie coś tu jest nie tak...
(05-28-2015, 12:52)Raditz napisał(a): Nie no, to jest na serio dziwne, bo nikt bez zaczepki albo powodu nie idzie cię od razu wyzywać. Wstawiaj pełne screeny z chatu.
Zawsze znajdą się ludzie którzy wzywają bez powodu, ale fakt, ewidentnie coś tu jest nie tak...
michael dostal bana za prowokacje i lekkie wyzwiska. (co do oszustwa, to nie wiem czy mialo jakies miejsce)
pingwin/yolo za mk i slownictwo.