pytanie
czy można dostąpić do ekipy forum???

i chciałbym odzyskać dzialke kturą zabrał mi EnderSmok i jego brat karolnowik2012 EnderSomk ma drugie konto na kturym nazywa się DJciasteczko karolnowik2012 następnego dnia mnie zabił kowadłem dla karolanowika2012 będzie ban za kowadło a dla brata nic bo to ja dałem się oszukać ale wsumie prosze tylko o dwie rzeczy:

1.chciałbym odzyskać dzialke poprostu niech admin przepisze właściciela dzialki na mnie ID mojej ukradzionej dzialki:-23;-14[taki drewniany domek dwa piętra]
2.prosze nie piszcie takich żeczy np brak dowodów=brak bana bo niechce bana chcę tylko odzyskać dzialke

drugiej działki niemam jeżeli ta informacja jest czegoś warta
-nie ma rekrutacji
-dowody, że to twoja działka?
-dowody, że cię zabił kowadłem?
-dowody, że np. nie chcesz kogoś okraść i poprostu możesz kłamać aby uzyskać ity,
-jeśli wbił ci się na konto-albo miałeś za słabe hasło, albo miał odpowiednie cheaty do tego (Chyba niemożliwe)

i jak ci ją ukradł?
Jeśli masz ochotę odwiedzaj kanał rzepielinki

Tu możesz dać mi reputałkę:
<click>
Odwdzięczę się Big Grin
Ten wstęp nawiązuje do tematu, który niezmiernie dużo razy był, bądź dalej jest poruszany na forum.
A więc, stwierdzenia dotyczące pewnych błędów:
1. Twój wątek nie zawiera ŻADNYCH dowodów, na które administracja mogłaby zbanować
oskarżonego, a więc wątpię, że ta osoba zostanie zbanowana;
2. Nie ma rekrutacji, a na pewno nikt nie dałby osobie moda, która pisze "ktura", "żeczy", jakaś polszczyzna
panować musi no cóż;
3. Bez dowodów nie odzyskasz działki
ja dodałem ich potem chcieli mnie nauczyć kopiować bloki i kazali opuścić działkę a potem zająć ale jak się domyślasz... ja byłem bezmyślny i im uwierzyłem więc pisze że nie chce ich banować a dowodów na kowadło nie mam ale chce żeby mi zwrócili działkę.
dowody że działka jest moja:
1.dom miał dwa piętra + piwnica
2.dom był zbudowany ze świerkowych desek
3.ogród był ogrodzony żywopłotem a w nim była zagroda dla konia [i koń w niej]
4.na jednej ze skrzyń była tabliczka z napisem ,,surowce''

apropo sory za błędy
Chodzi o dowody w postaci screenów lub filmiku...

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości