kradzież konta
Czy masz Premium: Nie
Twój nick: patrykxdj
Dowód/Screen* No więc nie mam dowodu na to że to moje konto, założyłem sobie z bratem konto, kupiliśmy vipa (na moim kompie bo on ma zepsuty i nie gra) i graliśmy, po pewnym czasie wchodze na konto i pisze że złe hasło, robie nowe konto patrze ktoś sobie zrobił wyspe na moim koncie i sobie gra Shocked Zostawiłem to w spokoju bo dowodu nie mam że to moje i pewnie nie oddadzą, teraz gadałem z ludźmi mówili żebym napisał nawet jak nie mam dowodu, więc pisze. Jest to na serwerze wyspy w powietrzu, nei wiem czy w dobrym temacie napisałem..
akurat nie mieli racji, bo bez dowodu nie odzyskasz konta.
jednakze, to ze kupiles vipa jest na twoja korzysc, bo wystarczy, ze podasz mi 6 pierwszych cyfr numeru telefonu (nie 9) z ktorego wysylales smsa, oraz przyblizona date zakupu VIPa to odzyskasz konto Tongue
[Obrazek: sygnaturka.png]
Sms był wysłany dość dawno, kilka miesięcy temu ;o nie wiem czy ten sam numer dalej ma ta osoba od której wysyłałem smsa (niestety od babci :x)

ale podam, nie będzie wysyłany żaden sms ani nic prawda?
to tylko 6 pierwszych cyfr, a numer ma 9.
nie bedzie nikomu sie chcialo odgadywac trzech ostatnich cyfr xd
jak mówie nie jestem pewny czy to ten sam numer bo to było dawno- 6 liter jak mówiłeś: 798 287
moglbys mi jeszcze podac przyblizona date wyslania tego smsa oraz co dokladnie kupowales?
kupywałem SuperVipa, było to kilka miesięcy temu..
no powiedzmy, ze to bylo dawno temu.
tylko nadal nie rozumiem jednej rzeczy - nadal masz super vipa na skyblocku/waterblocku mimo ze nie wchodziles tam od 22 dni.
i wlasnie to jest dziwne że supervip dalej sie trzyma. Bo chyba coś sie zbugowało

Kupiłem vipa i on sie trzymał więc grałem, myślałem że babci coś zabiera z konta albo że vip na zawsze jest Tongue
Więc odzyskam te konto?

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości