Pytanie :D
Question 
Chciałbym was się doradzić jaką nagrywarkę polecacie (darmową pełna wersje Big Grin żeby nie było limitu użycia np. 30 dni można użyć Big Grin) żeby nagrać łamanie zasad na serwerze ?
Bandicam, nie pełna wersja, ale pełna wersja daje tylko, że znika znak wodny na górze ekranu na nagraniu
Fraps, jeżeli lubisz 30s film 900mb wrzucać proszę bardzo
[Obrazek: 12tFQ4QHeh7IHe.gif]
Niedostępny
Teoretycznie, w życiu nie ma nic za darmo Sad

Ja używam Action! - wielofunkcyjna, nagrywa cały pulpit, tylko grę lub wyznaczony obszar ekranu, a także filmiki ważą mniej niż te nagrane np. we Frapsie. Jednak swoje ona kosztuje, ja akurat mam cracka z internetu.

A darmowe, to tylko triale i dema, chyba że lubisz mieć watermarki na videach to polecam AVS, mają kilka programów do różnych operacji i nagrywanie pulpitu też mają. Dożywotnia demka i można nagrywać, tylko ten watermark...
Jeśli potrzebujesz ze mną kontaktu, szukaj mnie na Steam. Nick "64-RD", kot na avatarze.
Niedostępny
(09-27-2014, 06:59)TheGardenPL napisał(a): Teoretycznie, w życiu nie ma nic za darmo Sad

Ja używam Action! - wielofunkcyjna, nagrywa cały pulpit, tylko grę lub wyznaczony obszar ekranu, a także filmiki ważą mniej niż te nagrane np. we Frapsie. Jednak swoje ona kosztuje, ja akurat mam cracka z internetu.

A darmowe, to tylko triale i dema, chyba że lubisz mieć watermarki na videach to polecam AVS, mają kilka programów do różnych operacji i nagrywanie pulpitu też mają. Dożywotnia demka i można nagrywać, tylko ten watermark...
filmy w Ekszyn! więcej ważą od tych z Bandicam'a, tak dopowiem jak zacząłeś mówić o wadze filmów,

Fraps i jego waga filmów to kosmos, 900mb waga filmu 30s...
Niedostępny
TO PO CO JEST RENDER DAYUUUM!

Ja tam mam frapsa zakopanego, bo nie używam na razie, bo sam banuje xd
FR4PS4LIFE FRAJPS DE BEST.

Reszty nie używałem, bo mi sie nie chce.
Don't be so serious. Please.
Niedostępny
Też bym polecił Actiona prosty w obsłudze.Cena to 90 złotych polskich z tego co pamiętam przed świętami robili promo i był za 70 złotych polskich.
[Obrazek: e067a3d7002608fc53271e65]

Niedostępny
(09-29-2014, 12:55)irwin napisał(a): Też bym polecił Actiona prosty w obsłudze.Cena to 90 dych z tego co pamiętam przed świętami robili promo i był za 70 zeta.

Chyba 9 dych = 90zl , a nie 90 dych = 90zl ;p popraw bo chłopak pomyśli że za 900zl jest a przed świętami dali promo na 70zl xd
Niedostępny
Ja używam oCam
tylko najgorsze jest to, że nie można tego wyedytować w Sony Vegasie.
(09-29-2014, 18:13)Ewe napisał(a): Ja używam oCam
tylko najgorsze jest to, że nie można tego wyedytować w Sony Vegasie.

Wrzuć do FormatFactory i spróbuj zmienić rozszerzenie pliku może pomoże ;p
wow wow fiszu pomaga EWE
CZYŻBY SIĘ STAŁO COŚ NIEMOŻLIWEGO TZW. POGODZENIE

klękajcie naroooody...

Action! jest w miarę dobry
¯\_(ツ)_/¯

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości