09-03-2014, 19:29
Wiem że to zabrzmi dziwnie, ale chcę sprzedać działkę z biedronką... TAK CHCE SPRZEDAC!! w zestawie jest skrzynka magii, sporo itemow do pot, pare stakow (pare?? naście??) pałek blaze, węgla, troche diamentów, złota, koxy... mam sporo rzeczy tam, redstonea tez... jesli ktoś jest zainteresowany obejrzeniem skrzyń od środka, proszę napisać mi na priv, ale brać pod uwagę, że cena za to, wynosi doładowanie do orange w wysokości 25 zł... spokojnie, warte jest tej ceny... między innymi beacon, z piramidą na max lvlu... w samej niej jest z 20 blokow diax... proszę pisać, bo sprzedaję ją do 30 wrrześnia, a potem usunę jeśli nikt się nie zgłosi... dziękuję, pozdrawiam... proszę nie pytać dlaczego ją sprzedaję, ale zapewniam ze to nie jest kwestia zadnego bugu, zepsucia, czy czegos z nią związanego... tam naprawdę jest sporo itemow... w skrzyni z rzeczami dla koni jest 19 siodel, 8 diax zbroji końskich, zlotych jest od C**ja, zelaznych z 7... zelaznych setow jest z 6, ale to nie są sety końskie
wiec proszę pisać... pierwsza oferta się liczy, do następnych będę pisac ze mam taką ofertę, i ewentualnie jesli wam zalezy trzeba będzie podbić o to 5 zł... doladowanie do orange zawiera 14-sto cyfrowy kod, który macie mi podać, ja go sprawdzę i oddam działkę... pamiętajcie że nalezy mieć wolny slot na dzialce, albo jak ktos ma problem to pomogę, zajmę waszą działkę, albo dodam was do pustej, poniewaz mam 1 slot wolny... pisać, bo warto