Chciałbym złożyć skargę na tego moderatora gdyż rozdaje bany bez powodów.Nie mogę tego zrozumieć.Zrobiłem mk(wiem ze to jest karalne ale nie miałem wtedy innego wyjścia do kontaku z nim.Dopiero po banie zobaczyłem ze ten serwer ma stronę i forum.Byłem wtedy u rodziny i poprosiłem kuzynkę o przekazanie mu informacji gdyż ja nie miałem takiej możliwości...On usilnie uważał że to znowu ja na kolejnym mulciaku po czym przekazywałem przez kuzynkę pytania w jaki sposób mnie sprawdził.Odpowiedział że widział jak bije . ;-;Poprostu padłem jak można w taki sposób sprawdzić.Na innych serwerach sprawdza sie pliki minecraft albo coś....
Proszę o wypowiedź w tej sprawie bo nie moge się powstrzymać od smiechu ,,,
Umm... Ale ja troche nie rozumiem...
Chyba cos zle zrozumiales...
Twój post mówi sam za siebie..
ale przeciez widac jak ktos ma aure, to bije inaczej... chyba ze czegos nie ogarnalem.
Nie da się zdalnie sprawdzić plików mc. Patrz > Regulamin
Admin(Mod) ma zawsze rację
Nawet gdyby poprosił mnie o sprawdznie nie wiem skype współdzielenie ekranu jest taka możliwość albo chociaż ss z tego dnia.Tomson ale ty chyba nie rozumiesz tego ze skarge mozna zawsze napisać i regulamin się akurat tego nie tyczy.Nawet gdy moderator popełnia mase błędów i prowadzi do pogorszenia serwera też ma racje?Pomyśl przed napisaniem. Kamcio był adminem jednego z serwerów hardcore i wie jak sprawdzać niech on ci to uświadomi.
To że dostał laga i zobaczył że coś mam to nie moja wina.Niech kupi internet/komputer.. proste ja mam ponad 200 fps przy klepaniu się i jakoś nie zauważyłem że coś mam.Od kiedy vanilla minecraft posiada killaure?
Mogłeś już usunąć cheaty, Zresztą.. cheaty widać.
Może zaproszę cie na serwer pvp przy administracji i niech mnie sprawdzą Jeśli czegoś z tym że widać chceaty nie rozumiesz patrz co wyżej napisałem.Kończe to bo masz za słabe argumenty..
Najprawilniejszy z prawilnych
Gdybyś nie miał cheatów Rysio, to nie byłoby problemu. Jak mod widzi jak ktoś się bije i widzi w tym aurę to masz aurę i tyle, po co ma robić coś innego jak to wyraźnie widać?
Ja mam słabe argumenty? Dobra, ja się kłócić nie będę, bo i tak masz bana, i nie dostaniesz ub, bo zrobiłeś mk. Niech wypowie się Cichy.