To ci ktoś inny dał... może tu odpowie
[No file chose]
(11-10-2014, 16:23)Rider572 napisał(a): No dobra, masz rację mały Hubercie xD. Cichusek daj odp, a zresztą już zna.
Kto ma multi
Spam
(11-10-2014, 16:34)Rider572 napisał(a): No może, że za 20 stag diax xD. ja też planuje autosklep i wymyślam własny mechanizm, żeby mi gracz nie przyszedł i mówił, że kopia...
Spam
(11-10-2014, 16:30)Shimano napisał(a): ale to oni kopiowali a nie ja to 1 moze widać ze on mają dłużej działki bo ja próbowałem sobie zmienic dom:1 dom:2 dom:3 i wpiswalem /p opusc /p zajmij
Widziałem najpierw domek Mc4ever, potem twój.
A i nie spamujcie xd
Don't be so serious. Please.
Poza tym jak 4ever wrócił na serwer to ja od razu zająłem działkę obok niego (jak miałem jeszcze vipa) tak samo jak gears i byliśmy jego sąsiadami. (Shimano może pamiętasz ten domek z kwarcu i kolorowych szyb) to był mój . Nie ważne. Jak zajalem działkę obok evera to następnego dnia on skończył swój dom a potem widzę ze obok mnie jest dokładnie taki sam dom należący do Shimano (wtedy wrzuciłem post o chaty bo widziałem u ciebie chyba z 9 beconow).
Cheaty*
══════════════
╭╬╮ ◢
▁╭▅▆▇□□█▇▆▅▄▃▂▁(╳)█╮ Bob buduje armię.
╰═▃__▁▁▁▁▁∠════▔▔▔ Ten helikopter i Bob są przeciwko Google+
╙O ╙O Kopiuj i Wklej jeśli jesteś z nami .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skrocilem ci juz z 6 dni do 2, a ty nadal mi spamujesz na pw, forum i wszedzie. jak tak dalej bedzie to z 2 dni zrobi sie 12 a nie 6.