BETA GRA, OKOLO KWIECIEN, ROK TEMU BODAJZE, NIE WIEM, NIE PAMIETAM, VIPER NIE KRZYCZ
idioto.
Samoloty juz dawno są w normalnej wersji a czołgi były w becie w tamtym roku w grudniu. juz jest normalna wersja wiec mi tu nie pisz ze jest nadal w becie cała gra i sie nie dziwisz [jaki pewny siebie!]
A SOM TAM LODZIE PODWODNE?
Oj tam beta. normalna wersja czołgów i samolotów juz dawno jest. A w beta testach nadal jest poniewaz w finalnej wersji beda statki.
Może i jest beta ale nadal to świetna gra !
Czołgi, Samoloty nie długo być może pojawią się wojny łodziami (ogółem na wodzie)
Teraz był update na 1.43 i dodali 25 samolotów dla każdej nacji i dużo czołgów oraz kilka map
Wiec nie ważne czy beta tylko trzeba grać ;D
Konfidencić na maluchy
Ogółem jak będą wojny na wodzie to tylko bombowce będą latały
Wicio. co z tego ze niby beta? to normalna gra która ma skończone czołgi i samoloty a betą jest dlatego ponieważ iż i azaliż w finalnej wersji będą łodzie i NIE MOŻE tylko napewno będą.
co do patcha 1.43 nie sprecyzowales bo nie dodali 25 samolotow do kazdej nacji tylko 25 samolotow ktore są podzielone na 5 nacji
@Frost Samego pancernika trudno rozwalic bo potrzeba aż dwóch bomb 4000lb !!!!+ tzeba nimi trafic poruszający sie statek. Wiec nie gadaj ze bombowce op w bitwach na morzu bo co najwyżej uszkodzą go aniżeli zniszczą cokolwiek.
Lepiej jest na bitwach z czołgami bo trzeba jednej bomby 250lb do zniszczenia nawet cięzkiego czołgu. Ale juz ci mówilem ze bombowce na czołgach maja przesrane i wiesz dlaczego.
#ViperZnawca
Nie wiem dlaczego maja przesrane bombowce na czolgach