Mogłeś dodać licznik czasu.. Mi fraps laguje mc więc nie nagram ;_;
Nie musiałeś lawy robić
-.- Laguje jak sie skacze
Huehuehue tomsonowi wszystko nie pasuje : P
Dla mnie muszą być warunki.. 0 lawy :3 i naj. na serwerze : x Licznik czasu.. itp itd.. Chyba że ktoś zapożyczy camtasie studio 8/7 : D
ja sciagłem escepe i taki 7/13
Konfidencić na maluchy
czyli bez lavy mam dać? Ale taki ma być klimat....lava+piaskowiec.....potem miało być "średniowieczne podziemia" czyli stone+drewno........
jak ja skacze (proc. 1.60 GHz) to mam 30 fps na całej mapce, w kuli mam 25 a w kaktusowni 40......spadki fps miałem tylko przy skokach z lavą.....przy 4 skoku z 30 spadało do 9, a po 10 sekundach się fps'y zrównoważyły, Miało być z lavą żeby było "Hardcore"...czyli że jak dedniesz to od nowa, guziki to checkpointy, dla utrudnienia dałem skoki o 4 klocki(możliwe do przeskoczenia.....próbowałem) i skok 360-tka, były jeszcze platwormy spychające, które trzeba było przeskoczyć żeby nie wpaść do lavy......tomson....chcesz powiedzieć że na pierwszym parkourze wymiękłeś?
Ja moge sobie MCEditem usunąć lawe aby nie lagowała.. Ale dodaj licznik.. Bo ja np. jak nagrywam to mam 10 fps ;_; A bez nagrywania okazało się że 230 :3
Nie, Przeszedłem go z 40 fps i z zamkniętymi oczami, Deadłem chyba 4 razy na tym spychającym :x
A 360 to dla mnie 90 :xxxx
Jestem na emeraldowym , A teraz mam zw :x
tomson ci chodzi ot en co bremu i ognisty nagrywali co ma 100 stage?
Konfidencić na maluchy