ja teraz gram w Harry Portier i zakon feniksa hyhy,
POGRAJ KTOŚ ZE MNĄ W AGE OF EMPIRES 3
spoko ja to taki wielki fan Simów i Viper też gram w częśi harrego pottera chyba mam wszystkie do zakonu feniksa
........................................UwU
Simsy bo jestem sadystą.
Minecraft bo gram i sie nie nudzi nigdy.
Super będzie Project Cars, THE CREW SSIEE BO JEST OD UBISROFTU
GTA V NA KONSOLE TO GUNWO WYJDZIE NA PC I ZMIECIE WSZYSTKO JAK NIE BĘDZIE PORTEM
ale zaraz po gta wyjdzie wiesiek 3 i on zmiecie gta ;p
(07-30-2014, 08:49)Matusiek napisał(a): (07-29-2014, 18:01)lee32147 napisał(a): Ważne info dla chętnych na The Sims 2:
Na originie jest za darmo udostępnione The Sims 2 z wszystkimi dodatkami (pełna kolekcja). Żeby otrzymac tą grę, w okienku, gdzie wpisuje się kod do gry wystarczy spisać I-LOVE-THE-SIMS. Do naszej biblioteki zostaje dodana pełna wersja gry The Sims 2 z wszystkimi dodatkami. (...)
A ja "marnowałem" pieniądze na dodatki do The Sims 2, a tu teraz za darmo są
A co się stanie kiedy The Sims 3 straci wsparcie techniczne?
Ja zmarnowałem hajs na dodatki do The Sims 3 :p i tak nie mam wszystkich.
@UP najpier niech wydadzą Wieśka i niech zdobędzie tytuł gry roku 2015 bo GTA V było grą roku 2013.
Poczujcie potęgę kapitalizmu!
(07-30-2014, 09:56)AboundPL napisał(a): GTA V NA KONSOLE TO GUNWO WYJDZIE NA PC I ZMIECIE WSZYSTKO JAK NIE BĘDZIE PORTEM
ale zaraz po gta wyjdzie wiesiek 3 i on zmiecie gta ;p
A wszysty mówią że konsolowcy sieją nienawiść do innych platworm, ajednak jest inaczej!
FANBOY PC! SPECJALNIE KUPIE WIEŚKA NA KONSOLE!
Heh, jak będę miał czas to opiszę jaki mam stosunek do konsol ;p
A to będzie długi referat jak na mat-fiza z dwóją z polaka xDD
(07-30-2014, 11:08)AboundPL napisał(a): Wątpisz w naszego polskiego dobrego wiesława?
R* wydało sporo kasy na reklamę GTA V.
Zwróciło się już w pierwszy dzień (o ile dobrze pamiętam)
Wiedzmin zostanie na 100% grą roku
GTA V stało się najbardziej dochodową grą na świecie! Sprzedała się milionach egzemplarzy w krótkim czasie! GTA V Pobiło aż 3 rekordy Guinness'a
1. najwiecej nerdow
2. najwiecej bugow na multi
3. najwiecej piractw