........................................UwU
Sims (2,3,4,) SimCity
Noi nasz ukochany minecraft XD
omg simsy...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
GTA SA,GTA Online,GTA 5
I jak dla mnie hitem bedzie The Crew
-
Discord Tag: Krusio$3879
Nick: CruQ
eeeeem pomyśle, dajcie mi troche czasu. Niech się zastanowie....
!?!?!MAJKRAFT!?!?!
@goldenNub co masz do simsów ??? OMG GTA ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
może każdy lubi co innego i nie trzeba się z tego śmiać i co masz do simów może ja mam coś np do GTa !!!???
moim zdaniem simy są z częsci na częsć coraz lepsze z sims > sims2 > Sims3 >Sims4 a na 4 zapowiada się najlepsze zmiany a mojim zdaniem gta Jest głupie bo to zabijacka gra brutalna jak pisałem każdy lubi co innego
dobra a wy piszcie co lubicie za gry