07-25-2014, 21:37
ide na spawn i nagle widze ze jest jakis nowy w diax zbroi wiec sobie mysle ze go zabije. po czym idziemy na mini pvp w srodku sttał sobie jakiś koleś z diax eq 4/3 ( prot 4 unb3) a ten Haba_Baba wchodzi do srodka i go zdejmuje na 2 hity, potem lece ja (tez prot 4) i Hubertsawicki .. Huberta zdjal na hita (od tyłu) a ja go zabilem i ledwo co nie zginalem ... patrze na eq ktore zdobylem (2 zdobylem ) Huberta i tego z 4/3, i patrze na miecze ktore dostalem jeden z ogniem a drugi bez .. Haba mial bez ognia (ostr 2) i zabil 2( prawie 3) (z czego 2 z prot 4). Prosze o sprawdzenie tego konta i o zbanowanie. na 1 hita schodziło mi 4 serca. a on nawalał jak szalony. jego anti knockback(czy jak to tam)... mam miecz 5/2/2 i jak go bije on nie odlatuje a jak on bije to tak jakby troche sie unosił w powietrzu.
Jako że Hayer wchodzi na Classica to prosze niech troche poobserwuje to mini lub duze pvp. Zgory dziękuje. sory za ort.
SS
Jako że Hayer wchodzi na Classica to prosze niech troche poobserwuje to mini lub duze pvp. Zgory dziękuje. sory za ort.
SS
══════════════
╭╬╮ ◢
▁╭▅▆▇□□█▇▆▅▄▃▂▁(╳)█╮ Bob buduje armię.
╰═▃__▁▁▁▁▁∠════▔▔▔ Ten helikopter i Bob są przeciwko Google+
╙O ╙O Kopiuj i Wklej jeśli jesteś z nami .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
╭╬╮ ◢
▁╭▅▆▇□□█▇▆▅▄▃▂▁(╳)█╮ Bob buduje armię.
╰═▃__▁▁▁▁▁∠════▔▔▔ Ten helikopter i Bob są przeciwko Google+
╙O ╙O Kopiuj i Wklej jeśli jesteś z nami .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!