Skarga.
Twój nick - TheGardenPL (U don't say?)
Nick oskarżonego - Frost
Opis - Wyzywa innych, zwłaszcza natalię997851 i FLPlayGamesAgain, a także notorycznie nabija posty (zarejestrował się po mnie, a zobaczcie ile postów ma on a ile ja).
Dowody (jak wyzywa akurat natalię, i przy okazji w pewien sposób natuu się broni) -
http://prntscr.com/3wcn47
http://prntscr.com/3wcoiv
No i co tu mówić, wiele użytkowników forum skarży się na niego. Poza tym, uprzykrza życie i nie daje spokojnie żyć, myśli że jest taki "cwaniaczek" któremu wszystko wolno.
Dlatego proszę o wymierzenie kary najwyższej, czyli o
Permban
Jeśli potrzebujesz ze mną kontaktu, szukaj mnie na Steam. Nick "64-RD", kot na avatarze.
Niedostępny
(06-25-2014, 15:33)TheGardenPL napisał(a): (zarejestrował się po mnie).
Nie ... w wrzesniu to ja mialem juz 300
ja jestem na forum 1.5 roku...
Po za tym jak ja wyzywam ? Napisalem od kiedy nie jest murzynem...
Sam bym zrobil skarge na ciebie ...
[Obrazek: 12tFQ4QHeh7IHe.gif]
Niedostępny
(06-25-2014, 15:40)Frost napisał(a):
(06-25-2014, 15:33)TheGardenPL napisał(a): (zarejestrował się po mnie).
Nie ... w wrzesniu to ja mialem juz 300
ja jestem na forum 1.5 roku...
Po za tym jak ja wyzywam ? Napisalem od kiedy nie jest murzynem...
Sam bym zrobil skarge na ciebie ...

1.
Twoje ID profilu - 1837
Moje ID profilu - 1631
No to nie wiem

2.
A co ja ci takiego zrobiłem? Broniłem wszystkich których wyzywałeś? Zwracałem ci uwagę że nabijasz posty? Sam Gal zresztą mówił, że twoje raporty na mnie są bezsensowne.
Jeśli potrzebujesz ze mną kontaktu, szukaj mnie na Steam. Nick "64-RD", kot na avatarze.
Niedostępny
Aha? Od kiedy nie jesteś murzynem = cały czas byłaś murzynem. Hm?
A drugi screen?
I czy jesteś dłużej czy krócej od Gardena, to 60 postów prawie CODZIENNIE to naprawdę za dużo.
I nie mów do mnie "Mówi to osoba która miała 170 postów w dzień", bo to był w 95% offtop. Człowieku, tak jak już Natalia mówiła.
Idź na dwór i odpocznij, bo ten komputer źle na ciebie działa.
Niedostępny
osoba 170 postow w 1 dzien , tez moge 60 to 90% offtop...
Jestem na fonie ;p
Zle nie robi ;p
[Obrazek: 12tFQ4QHeh7IHe.gif]
Niedostępny
Frost, zglosilam posty Twoje. Z reszta, zacytowalam.
(06-25-2014, 15:46)Frost napisał(a): osoba 170 postow w 1 dzien , tez moge 60 to 90% offtop...
Jestem na fonie ;p
Zle nie robi ;p

Mhm, 90% offtop?
Ciężko znaleźć jakiekolwiek wątek z 3 odpowiedziami gdzie Frost się nie wypowiedział.
Niedostępny
Może Natalia wzięła do serca to co do niej powiedziałeś? To o tych śmietnikach i śmierci.
Niektórzy, a nawet sporo osób są wrażliwe na takie teksty...
Niedostępny
Frost, i policzyłem wszystkie posty które napisałeś dzisiaj od rana
Offtop - 10 postów
Inne działy - 11 postów

Mhm. 90% offtop.

(Statystyki liczą wszystkie posty napisane w ciągu poprzednich 24h, stąd ta różnica postów między 21 a 51 ;p)
Niedostępny
Jeśli chodzi o spam to wiem jak to jest, bo sam trochę spamiłem... Nudzę się, siedzę na telefonie, włączam Tapatalka i piszę w każdym wątku który jest na liście "nowe". Wiem jak to jest, ale ja wtedy nie miałem komputera, nie miałem co robić. Hmm... Ty chyba masz komputer, więc możesz pograć w gry albo... no nie wiem, może pobawić się w robienie czegoś pożytecznego. Teraz w dodatku jest dobra pogoda, możesz wyjść na dwór i coś porobić. Uwierz, wiem jak to jest tak spamić, ale musisz znaleźć sobie jakieś inne zajęcie. Jest dużo różnych zajęć, nie tylko spamienie na forum. Zrozum to.
Niedostępny

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości