X ray
Minecraft4ever
TurboKamil
Chciałem zawiadomić, że ten gracz ma mod działający na podobe x-ray tyle że jakiś ruski nazwa moda na ss. Mam dowód na którym przyznaje sie on do posiadania owego modu. Na dodatek jego dom jest wyłożony blokami diax co nie jest mozliwe w czasie 2 dniowej gry. Mam też film na którym widać jak kopie ale jest zbyt wielki rozmiarem bym mógł go wrzucić na yt bo mam wolny net. Na dodatek drwi on z administracji że ma jakiś TOR nwm o co chodzi z tym. Myśle, że administracja nie zostawi tak tego .POZDRO

Załączone pliki Miniatury

Niedostępny
Nie widziałem jeszcze jakiegoś moda podobnego do x ray. Jak on używa TOR to sprawdź to na YouTube, tam powinien być ten mod. I nie można być pewnym że on ma takie coś, bo może robić to dla żartu.
REJZOR POWRACA!!!
Ha ha nioh nioh,
Cichusek wie o tym ponieważ podawałem już mu nazwe i moda dezaktywowałem wedle jego życzenia,
TOR - Jest to program blokujący węzły nie pozwalający na pozyskanie prawdziwych informacji o naszej lokalizacji. (Cenie sobie osobiste dane)
Myslisz ze ja mowilem ci prawde ze gram 2 dni? fleja ! gram ponad miecha a po nocach se kopie, iż nie mam co robić :]
Administratora proszę o sprawdzenie w logach serwa (iż moja dzialka ma prawie miesiąc ( + - tydzień)
. . . WIĘC WOFL jeszcze raz misiu . . .

Aha jak mówiłem, nasz kochany założyciel postu Minecraft4ever odkupił ode mnie diaxy za vip-a tak dobrze widzicie gracze.
Taki głupi nie jestem aby uzywac "X-RAY" aby miec cos 3 dnii zlapac bana... Cos juz o tym wiesz 4ever

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości