Wiem, że ten temat który teraz założyłem nie jest związany z grą, ale...
Do rzeczy.
Mam przeglądarkę Operę i jest bardzo dużo reklam. Wcześniej tych reklam nie było i chciałbym się dowiedziec, jak te reklamy wyłączyc.
Nie będzie mnie ponad rok. Proszę nie banować : )
Jakiś screen, mógłbyś?
Przenoszę.
Don't be so serious. Please.
Wyrzuć komputer przez okno, na pewno pomoze.
Nie będzie mnie ponad rok. Proszę nie banować : )
Co prawda korzystam z chrome, ale spróbuj tego:
Wchodzisz w panel sterowania --->Dodaj/usuń programy i sprawdzasz czy nie ma takiego programu jak "Media viever" czy coś takiego, jak jest to go usuwasz. WAZNE: nie chodzi o program do odtwarzania muzyki. Jeśli nie będziesz wiedział co usunąć daj screena a ci powiem.
A tak na serio to masz jakiś program zainstalowany.
Wpisz w wyszukiwarce: Odinstaluj Programy
i daj SS z tym co tam masz
Adware. (czytaj do końca)
Program bardzo wkurzający, (ogólnie jest to złośliwe oprogramowanie mające na celu "zmuszenie" użytkownika do kliknięcia w reklamy, dzięki czemu ktoś, kto wypuścił ten program zarabia $$$) najczęściej nie da się go usunąć typowym odinstalowaniem, ani w całości manualnie.
(
http://pl.wikipedia.org/wiki/Adware#Cech...gramowania)
Proponuje go wyszukać i "Odinstaluj programy", spróbować odinstalować. Jeżeli nie działa wejść w to w Program Files i usuwać manualnie oraz kasując s "Kosza". Jeżeli blokuje "proces" to przez menedżera zadań wyłączyć go (najlepiej backspace ;p) i dalej mashować "Delete".
Zmiana przeglądarki w większości nie pomoże, AdBlock również!
Chyba, że jest to zwykła wtyczka, to ją wyłącz/usuń
Dobra wiem o co ci chodzi, ale może mieć wtyczkę zainstalowaną jakąś z reklamami i po co usuwać tą wtyczkę jak można przejść na google chrome, bo po aktualizacji opera to badziewie
FANBOJ! xd
Może niech się obezna z tematem? Hm? ;p