Nick: Puyan (nowy), puyan07 (stary)
Ale ja pamiętam że ty sama zapraszałaś do tego klubu. Też mogę dodać cb do działki, zrobić i napisać na tabliczce że to twój klub.
Wcale nie puyan07
Ona chciała żebym tam pracowała więc mnie dodała !
Ja nie oszukuje !
Po prostu mnie to wkurza!
No wiem ja tam w ogóle nie nic nie robie ! Tylko poprostu wkurza mnie to że to powstało koło mojej działki ! I ciągle kiedy jestem na serwie Ona zaprasza tych zboków do siebie i tam ten TEGO ......... No poprostu ...
Nie poprostu ja sie na działce pszenice zbieram a ta mi pisze "Hej ładna jesteś zatrudnie cię do mojego klubu GO ! GO ! ze striptizem"
Pozatym nie że zatrudniła tylko że dodałą lepiej? jak nie kumasz.. I nikt nie ma dowodów na to że ja go reklamowałam !
jesli jestes dodana na ta dzialke i piszesz skarge, to ta tabliczka rzeczywiscie nic nie znaczy bo moglas zmienic jej tresc.
bana nie bedzie, bo nie wiem czyj to klub, a tak to bym musial zbanowac wszystkich z tej dzialeczki.
hm.. najlepszym dowodem bylby screen jak selina reklamuje swoj klub na czacie lub pisze jakies glupie rzeczy o tym.
a tak to wiesz.. po prostu mozesz odejsc od dzialki skoro nie jest twoja i zbudowac wlasny domek.
tylko nie kradnij rzeczy.