Mass Unban
Prosiłbym o unbana dla Hectorka, Tomsona, Mastertrolla i Voxela, chyba, że ktoś ma z nimi jakiś problem, to ok. ;o
A może od razu poprośić o skasowanie pliczku ,,banned-players'' i ,,banned-ips'' Z wszystkich serwerów Smile
Napewno NIE .
Cichusek się nie zgodzi.
Jak chcą unbana to niech sami napiszą wątek i wyjaśnią dlaczego zostali zbanowani
No matter gay, straight or bi
Lesbian, transgendered life
I'm on the right track, baby ;*
I was born to survive.
[Obrazek: eJyLqEiMD8rkKs6u1M1JzEvRK8jhioAI-WbmpSYX...MBEXc~.png]
#LittleMonster
#ARTPOP
#GAY
#G.U.Y.
Xxa_ri, oni maja bana na forum xd

===============
Wysłano z samsung galaxy trend Frosta za pomocą tapatalk pro
===============
[Obrazek: 12tFQ4QHeh7IHe.gif]
Niedostępny
Ale chociaż Hectorka....
Niedostępny
hectorek i tak nie patrzy juz na majnkrafta..
[Obrazek: sygnaturka.png]
@Xxa_Ri, wiemy. Chodzi o forum.
@Cichy To jest takie trochę głupie, że człowiek, który częściowo założył ten serwer, żeby teraz był zbanowany przez dawnego współpracownika. Ja tam się nie wtrącam, ale tak to niestety wygląda.
No Cry

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
No matter gay, straight or bi
Lesbian, transgendered life
I'm on the right track, baby ;*
I was born to survive.
[Obrazek: eJyLqEiMD8rkKs6u1M1JzEvRK8jhioAI-WbmpSYX...MBEXc~.png]
#LittleMonster
#ARTPOP
#GAY
#G.U.Y.
(04-15-2014, 18:48)Erbelion napisał(a): [...] chyba, że ktoś ma z nimi jakiś problem, to ok. ;o

Pierwsze skojarzenie: Cichy ma z nimi problem xD

Voxel ma bana za "kradzenie" obrazków rang z forum, mimo że nigdzie nie jest napisane że są własnością Cichego.
MT za "stanie obok" jak Voxel "kradł"
Hector "podobno" za reklamowanie swojego serwa
Tomson w pakiecie z Hectorem

Więc no raczej na permy nie zasłużyli....
Jeśli potrzebujesz ze mną kontaktu, szukaj mnie na Steam. Nick "64-RD", kot na avatarze.
Niedostępny
Cichy stworzył te ikonki a voxel je miał na swoim forum. Mt miał ikonke deva, zasłużył szczególnie na bana xD

Wysyłane z mojego HTC Desire S za pomocą Tapatalk 2
Dlaczego, lol? Przecież nigdzie nie jest napisane, że to właśnie jest zabronione. Hector, jeżeli reklamował swój serwer, to powinien dostać bana, ale jeśli on mówił i polecał swój serwer w czasie, gdy sky-land.pl był jeszcze w grupie Poisonedcrafta, to przecież nie jest to nic złego.

Na przykład jeśli taki typowy ciupatong, który nazywa się KillHuman92 napisałby temat 'Jakie jest ip serwera?', a Cichy by napisał ten adres, to byłaby to reklama? Nie sądzę.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości