Tego za wiele
Po pierwsze Gracz RaptorJedi ma jakieś chety bo kiedy do niego podchodzę od tyło on mnie bije :? Proszę oto ss'y Pierwszy ze strony a drugi z załącznika http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b0f2...082bb.html
Jeszcze druga sprawa chodzi o tych którzy mają X-ray :// oni mają od ********* diaxów i niema poco grac :/ Np mój kolega ma ;x i ma duzo diaź a ja nie i nie chce mieć proszę o drop ze stona ;/

Załączone pliki Miniatury

Nie da się przestać kogoś kochać.Z czasem nauczysz się bez niej żyć...
ahahahah też tak miałem jak do niego podszedłem Big Grin
Kurde ja też tak mam jak go bije WTF?!Ja myślałem że ja mam takie lagi !xD Na szczęście nie
hahahahahha to ja raptorjedi tak super jak mam chety poprostu sie skarzycie bo pzegrywacie na pvp!!! i malo co sie nie rozpłaczecie tak samo mi groziles ze mam bana i inferno42 ze ma niby nodusa a mam go na skype -.- i nie wal sciemy pare osub to pofierdzi bo zbyslac i screena kazdy moze dac ale nie jest na zdjeciu jak bije "niby tyłem" -.-
i za pozatym jakie to dowody ze sie patze na przeciwnika?
(03-30-2014, 17:55)krycha1001 napisał(a): hahahahahha to ja raptorjedi tak super jak mam chety poprostu sie skarzycie bo pzegrywacie na pvp!!!
Chyba, masz bana. Przyznałeś się.
Nie będzie mnie ponad rok. Proszę nie banować : )

ale ściema nie ma to jak przekonać kolegę żeby tez tak napisał że też tak miał co nie ja jakoś tak nigdy nie miałem w przeciwieństwie do karolwalach on ma nodusa i killaure to on powinien dostać bana a nie RaptorJedi Sad dobra ściema nie jest zła
wszyscy sie zmówili na mnie i pewnie dostane bana ale jezeli administrac jest rozsadna i nie da moze co najwyzej to karolwalch a nie poprostu przegrywacie na arenie Angry a akurat wykupilem vipa dzisiaj
Przecież się przyznałeś, że masz hacki.
Nie będzie mnie ponad rok. Proszę nie banować : )

nie mam zadnych chceatów noo moze nie doczytalem kto normalny by sie przyznał zapozaty nie ma serio ludzie noo

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości