Wulgaryzmy i obrażanie...
Exclamation 
Witam.

Zgłaszam skandaliczne zachowanie graczy _MarcinXD_ ; MineHeX ; xLoLPlayx oraz wielokrotne obrażanie mojej osoby. Przesyłam tylko nieliczne screen'y z gry, które ukazują poziom i wychowanie graczy szczycących się mianem VIP.

Proszę o bezzwłoczne ukaranie tych osób, a w szczególności VIP-ów, którzy powinni "świecić" przykładem, a nie zachowywać się w taki sposób.

Pozdrawiam.

Oren.

Załączone pliki Miniatury

Vip to gracz z przywilejami, za które zapłacił poprzez sms, a nie osoba, która zasłużyła na ten status lub jest kimś ważnym dla admina.
[Obrazek: 20131201164626.png]
Fishu ma tylko Vipa na Forever Ever chyba.
A po zatym mi też się tak zdażało
Taka babka jakaś mnie ciągle wyzywała bo ja sam przejmowałem jej gang na redzie -,-
I były słowa Ty ku nie umuszę dalej mówić co było'

Ja często jestem na sky więc widze takich downów
Konfidencić na maluchy
Każdy jeden może sobie kupić VIP rozum jednokomórkowca wystarczy (i telefon)
Omg czy naprawdę musicie powtarzać po mnie to co już napisałem?! Tak bardzo lubicie śmiecić w tematach i dodawać swoje 3 grosze?
[Obrazek: 20131201164626.png]
(02-27-2014, 12:30)Cootje napisał(a): Omg czy naprawdę musicie powtarzać po mnie to co już napisałem?! Tak bardzo lubicie śmiecić w tematach i dodawać swoje 3 grosze?
Dobra uspokój się.
Co do tych gości ban będzie.
Wiem co oznacza VIP. Sam mam taki status. Ty samym powinno to świadczyć, o tym, że jesteś spoko koleś, a nie jakiś młokos... W przeszłości wielokrotnie byłem adminem serwerów w różnych grach. W ligach międzynarodowych również. Z takimi kolesiami robi się szybko porządek i tyle...

Pozdrawiam.
Powinno ale ci goście myślą że jak mają vipy to są nietykalni
zbanowani na 3h.
[Obrazek: sygnaturka.png]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości