Discord Tag: Krusio$3879
Nick: CruQ
Starcie tytanów: kto pierwszy dostanie bana na ZAWSZE!
Reklamuj server i zrob mk ...
Ej Dom Muzyczny Tomson chce GG bo nie ma skype
Poczujcie potęgę kapitalizmu!
Jak założe gg dam znać
krzysiekkowal123321 <---- Zaproście na skype.
ok ;p
Poczujcie potęgę kapitalizmu!
ja tam niewiem, ale na classicu, na pvp, o 2 w nocy(kiedy nikogo prawie nie ma) rozwaliłbym cie równo... na parkourze niewiem, na skywarsach?? hmm...jeśli dostane łuk, i będzie na dwóch to wygram z tobom... zaleję soją wyspę lawą, i będe campił na shifcie... a potem jak wejdziesz, do ci headshot, i do lawy XD albo nawet headshot, i na niższe piętro, potem to samo XD optymista
dziękuję wszystkim którzy to pykają, i mam aż.. DUŻO punktów... dziękuję, i proszę o jeszcze... DZIĘKUJĘ!
(02-12-2014, 02:32)Meldrox napisał(a): ja tam niewiem, ale na classicu, na pvp, o 2 w nocy(kiedy nikogo prawie nie ma) rozwaliłbym cie równo... na parkourze niewiem, na skywarsach?? hmm...jeśli dostane łuk, i będzie na dwóch to wygram z tobom... zaleję soją wyspę lawą, i będe campił na shifcie... a potem jak wejdziesz, do ci headshot, i do lawy XD albo nawet headshot, i na niższe piętro, potem to samo XD optymista
Z lawą i z łukiem to każdy głupi umie xD
Jeśli potrzebujesz ze mną kontaktu, szukaj mnie na Steam. Nick "64-RD", kot na avatarze.
a jak... tylko trzeba sie zabunkrować...
dziękuję wszystkim którzy to pykają, i mam aż.. DUŻO punktów... dziękuję, i proszę o jeszcze... DZIĘKUJĘ!