Nie wiem o co ci chodzi. Nie dodawałem tam nic takiego. Jedyne co to dodałem zmienianie tapety dla żartu.
ALE TO PRZECIEŻ ZMIENIA PLIKI SYSTEMOWE NIEZWIĄZANE Z MINECRAFTEM BEZ ZGODY UŻYTKOWNIKA! STIR..BYŚ SIĘ WSTYDZIŁ!
1320 FPS... 0.o Ruszałbyś się szybciej niż reszta graczy i dostawałbyś kicka za speed hacki lub teleportowałoby Cię do tyłu na wcześniejsze pozycje. W dodatku to Minecraft, który lubi jeść zasoby komputera, a Ty uzyskujesz taki FPS?! Większość gier reguluje FPS do 50 na sekundę, ja osobiście gdy piszę jakąś grę ustawiam granicę na max 60 FPS by gra nie chodziła za szybko.
Fps to prędkość renderowania... Prędkość logiki minecrafta to max 20 na sekundę. Nawet gdyby miał tyle tych logicznych petli to w większości gier rzeczy takie jak prędkość są robione dzięki delcie czyli różnicy w milisekundach pomiędzy ostatnim i aktualnym wykonaniem pętli logicznej. Wciąż nie wiem na jakiej podstawie uważasz że modyfikuje ustawienia niezwiazane z mc. Sorry za błędy ale pisze z telefonu.
FPS - frames per second, które można nazwać prędkością renderowania dla mnie jest to prędkość obrotu głównej pętli gry wliczając w to renderowanie i inne operacje w niej zawarte. ;>
Twój plik zmienia tapetę, dodaje jakieś dziwne pliki do systemu, modyfikuję parę ustawień w rejestrze i instaluje dwa wirusy. Wszystko możesz sobie sprawdzić w jakimś sandboxie lub programem proces monitor. Niewątpliwie dany lancher jest zawirusowany przez TROJ_GEN.F47V0819 i WS.Reputation.1 możliwe, że masz wirusa na kompie i nie wiesz, że doczepił coś do tego lanchera.