Dzisiaj baba z fizyki wyrzuciła mnie za drzwi za to że kichnęłam ._.
Dziś byłem na Powiatowym Konkursie Kolęd i Pastorałek w Izerskiej Galerii Artystycznej w Kronnowie ..
JAKO GOŚĆ SPECJALNY -.-'
Tak naprawde to bylem tam od 8 do 13 i raz zagrałem z moim chórkiem i segregowałem dyplomy -.-'
@MT to było mniej więcej tak, że koleżanka na poprzedniej lekcji siedziała przy full otwartym oknie. Na fizyce dość często kochała. Ja kichnęłam JEDEN RAZ to KRZYKNĘŁA coś takiego: "JEDNA(Daria, ta co przy oknie siedziała) I DRUGA(Ja) WYCHODZICIE ZA DRZWI!!!. Na korytarzu była dyrektorka, wszystko jej spokojnie opowiedziałam, wpuścili mnie do klasy i przepisywałam z tablicy.
@Ewe
To jeszcze nic, mój kumpel, aby się obronić, że to nie on bił takiego niskiego z innej klasy, zrzucił na mnie, DYREKTORKA W TO UWIERZYŁA, i miałem tylko niepotrzebnie rodziców wzywanych -,-
I koniec końców on wyszedł bez szwanku, a ja jestem na "czarnej liście", czyli jak coś spierdolę to leci nagana.
Aha, 5 lat z rzędu miałem zachowanie wzorowe.
A u mnie nauczycielka z informatyki zapowiedziała sprawdzian w wrześniu i nadal go nie zobaczyłem ;__; na szczęście. Nie długo sylwester a u mnie w gimbazie strzelają petardami i tak co roku jest ;p
Koło naszej szkoły jest "pętla"( przystanek autobusowy) i tam się od czasu do czasu biją się ;p Jeden raz dwóch gości się biło i podeszło gościarka która ich rozdzieliła a jeden z kolesi który się bił zapytał "czy pani to jego mama?" a ona chyba odpowiedziała że to siostra.
Poczujcie potęgę kapitalizmu!
Nie przeklinaj , bo ci nie urosnie