Na classic'u są straszne lagi z którymi nie da się wytrzymać , problemu nie mam jedynie ja ale cały serwer , cofki , możliwość rozwalania bloków na działkach innych graczy , nie można otwierać : skrzyń , stołów rzemieślniczych , piecy itp. Nie można bić mobów , jak spadamy z wysokości nie zadaje nam obrażeń i wiele więcej. Jeśli można coś z tym zrobić to bardzo bym prosił i napewno nie tylko ja. (screen'ów nie mam że względu na szlaban na 2 tygodnie , (wysyłam wiadomość z telefonu))
ja nie mam lagow, oprocz tego, ze co kilkanascie minut trafia sie zwiecha trwajacy 3s i wtedy jedynie moze byc cofka 3-5s, ale nie da sie rozwalic nic na innych dzialkach, bo i tak to sie odnowi.
tak samo nic sie tam nie da otworzyc bo zostalo to zablokowane.
obrazenia od ognia i od upadku zostaly wylaczone juz jakis czas temu, to nie lag.
Cichusek, ale ja tez mam lagi na classiku.. sky-land chodzi bardzo dobrze a na classiku czesto sa cofki.Dlatego wiecej gram na s2 xd
Też.
Tak co 10-20 minut na czacie jak się kończy lag od razu pisze tak z dziesięć osób naraz: LAG. I te zwiechy są dłuższe, bo totalnie zawiesza cię w miejscu i nic nie da się zrobić. Na moje to trwa trochę dłużej, tak z 5-10 sekund.
Cichusek mi chodziło o to że na swojej działce nie można skrzyń otwierać
I lagi trwa tak szczerze koło 7-10 sekund co kilka minut czyli prawie ciągle w sumie
I tak jak energycraft_7 dodam to że takie lagi to tylko na classic'u , bo np. na pistoletach czy na chowanym nie ma wogóle.
no to wiem, ze sa takie mini lagi co kilkanascie minut, juz je od jakiegos czasu probujemy zlikwidowac ze stirante ale oboje nie wiemy czemu tak sie dzieje. pluginy sa identyczne jak na skyblockach orpczo tych dzialek, a takie dzialki uzywa wiele serwerow i tam nie maja z tym problemow, albo tego nei zauwazaja.
Tylko se tak pomyślałem ale zauważyłem że lagi są od kąd dodaliscie chowanego , wiem że nie będziesz nic usuwał ale może tam jest jakiś plugin który powoduje te lagi.
Bo na czacie o tych lagach zaczęto pisać właśnie jak chowanego dodaliscie , dlatego tak myślę.
juz wczesniej byly, a inne serwery nie maja wplywu na reszte ;p
Te lagi po za tym nie może powodować pługi z działkami bo wcześniej wszystko pięknie i płynnie chodziło.
Napisał mi telefon PŁUGI miało być PLUGIN