Launcher się wlącza, ale gra już nie
Heja - jak napisalam w tytule, launcher nie odpala gry. Po wybraniu wersji okienko sie minimalizuje, chwila ladowania i okienko launchera wyskakuje spowrotem. Probowalam wielu wersji - jakies rady, pomysly?
  Odpowiedz
Czy pojawia się przy tym jakiś komunikat bądź okienko?
[Obrazek: XeJBZ2t.jpeg]
  Odpowiedz
(02-21-2025, 14:14)Asriel napisał(a): Czy pojawia się przy tym jakiś komunikat bądź okienko?
na okienku launchera pojawia sie takie cos (19.9)
Uruchamianie gry
Completely ignored arguments: [--dataPackDir, C:\\Users\\HUAWEI\\AppData\\Roaming\\.minecraft\\datapacks]
[14:13:00] [main/INFO]: Building optimized datafixer
[14:13:03] [Render thread/INFO]: [STDERR]: [LWJGL] Failed to load a library. Possible solutions:
a) Add the directory that contains the shared library to -Djava.library.path or -Dorg.lwjgl.librarypath.
b) Add the JAR that contains the shared library to the classpath.
[14:13:03] [Render thread/INFO]: [STDERR]: [LWJGL] Enable debug mode with -Dorg.lwjgl.util.Debug=true for better diagnostics.
[14:13:03] [Render thread/INFO]: [STDERR]: [LWJGL] Enable the SharedLibraryLoader debug mode with -Dorg.lwjgl.util.DebugLoader=true for better diagnostics.
[14:13:04] [Render thread/INFO]: [STDERR]: java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class com.mojang.blaze3d.systems.RenderSystem
[14:13:04] [Render thread/INFO]: [STDERR]: at ac.a(SourceFile:65)
[14:13:04] [Render thread/INFO]: [STDERR]: at eev.a(SourceFile:2306)
[14:13:04] [Render thread/INFO]: [STDERR]: at eev.a(SourceFile:2301)
[14:13:04] [Render thread/INFO]: [STDERR]: at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:207)
Zakończono grę
  Odpowiedz
Jakiej wersji Java używasz? ARM czy taka użytkowa 86-64?

Kojarzę że jak byłem jeszcze piękny i młody brak tej użytkowej sprowadził u mnie sporo problemów
  Odpowiedz
cooooo?? wrocilam teraz do skylanda (gralam tez jakos 3/4 lata temu) i nigdy o czyms takim nie slyszalam :///
  Odpowiedz
(02-21-2025, 21:05)krutka_legit napisał(a): cooooo?? wrocilam teraz do skylanda (gralam tez jakos 3/4 lata temu) i nigdy o czyms takim nie slyszalam :///

Widzisz, z tego co podano w logach nie chce się tobie załadować biblioteka Java i to dosyć ważna więc mam podejrzenia że twoja wersja Java jest wybrakowana
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości