Questy z Nagrodami
Cześ,
Mam propozycję na wprowadzenie questów na tryb gierki, które mogłyby dodać więcej funu z gry i zaangażowania w grę. Gracze mogliby wykonywać różne zadania, takie jak wygranie minigierki lub osiągnięcie określonego celu w grze np. streak 5 winów z rzędu.
Za wykonanie questów gracze mogliby otrzymywać nagrody, np rzeczy kosmetyczne pokroju particle czy kolorowy nick. Dla graczy, którzy ukończą wszystkie zadania lub wykonają te trudniejsze, można by rozważyć nagrodę w postaci rangi vip na dowolny tryb.
Taki system mógłby wprowadzić dodatkową motywację do grania na minigierkach i urozmaicić rozgrywkę.
  Odpowiedz
(12-02-2024, 14:58)BeZZ_Nicku napisał(a): Cześ,
Mam propozycję  na wprowadzenie questów na tryb gierki, które mogłyby dodać więcej funu z gry i zaangażowania w grę. Gracze mogliby wykonywać różne zadania, takie jak wygranie minigierki lub osiągnięcie określonego celu w grze np. streak 5 winów z rzędu.
Za wykonanie questów gracze mogliby otrzymywać nagrody, np rzeczy kosmetyczne pokroju particle czy kolorowy nick. Dla graczy, którzy ukończą wszystkie zadania lub wykonają te trudniejsze, można by rozważyć nagrodę w postaci rangi vip na dowolny tryb.
Taki system mógłby wprowadzić dodatkową motywację do grania na minigierkach i urozmaicić rozgrywkę.

jak najbardziej jestem za, nie wspomne ze tryb jest troche jak pvp z pisto (jesli chodzi o aktywnosc) czyli bardzo rzadko ktos tam gra
Obrażaj ile chcesz ale obrażając udowadniasz jak masz przykre życie, więc WOMP WOMP i zejdź swojej królowej z drogi
  Odpowiedz
Myślę że spoko pomysł tylko żeby na range czy cos były trudniejsze zadania.

Nie ma lipy, same brzozy.

Odpowiedz
ja ogolnie widze to tak, ze do kazdej gierki robimy po 5 questow o roznych poziomach trudnosci, np. jak mamy gierke One in The Chamber to mozna wymyslec ze np. zdobadz pierwszy zabojstwo x razy, zabij x razy itp, no ogolnie takie 5 questow do kazdego trybu za ktory bedzie odpowiedino nagroda pieniezna (bo jest na trybie, zeby moc w sklepiku kupowac particle itd), az koniec koncow za takie ostatnie questy, ktore bylyby hard jest nagroda w postaci rangi. pomysl jest sam w sobie dobry, wiec ja oczywiscie jestem za.
  Odpowiedz
(12-04-2024, 17:00)h3zquu napisał(a): ja ogolnie widze to tak, ze do kazdej gierki robimy po 5 questow o roznych poziomach trudnosci, np. jak mamy gierke One in The Chamber to mozna wymyslec ze np. zdobadz pierwszy zabojstwo x razy, zabij x razy itp, no ogolnie takie 5 questow do kazdego trybu za ktory bedzie odpowiedino nagroda pieniezna (bo jest na trybie, zeby moc w sklepiku kupowac particle itd), az koniec koncow za takie ostatnie questy, ktore bylyby hard jest nagroda w postaci rangi. pomysl jest sam w sobie dobry, wiec ja oczywiscie jestem za.

Albo farmienie coinow ktore mozna odebrac przez robienie questow czy czegokolwiek innego a potem moznaby je wydac, czy to kosmetyczne czy ranga na serwerze, mysle ze to kwestia do ustalenia
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości