Ban
Żądam UB bo bana dostałem tylko dlatego że mod jest lewakiem który usiłuje normalnym ludziom wcisnąc swoje ideologie
Daj nicki twoich kolegów to ich też zbanujemy żebyście mieli po równo
(09-02-2024, 14:59)ZRAZObranejDrogi napisał(a): Żądam UB bo bana dostałem tylko dlatego że mod jest lewakiem który usiłuje normalnym ludziom wcisnąc swoje ideologie
ja po prostu wkleje to, bo więcej szukać mi się nie chce:
[Obrazek: O5zLqcF.png]
[Obrazek: PS6owqV.png]
jesteś po prostu osobą, która nie powinna mieć dostępu do internetu, dlatego postanowiłem zbanować ciebie permanentnie - miałeś dwie szanse, zmarnowałeś to po co my mamy się tobą przejmować, skoro dla ciebie najważniejsze jest ubliżanie innym ludziom, którzy nie mają takich samych poglądów.

żeby jeszcze pokazać, jakim ty jesteś toksyczny - wkleje to co mi dzisiaj wysłałeś na PW:
[Obrazek: uzTg9Rv.png]

jako, że dziś 2 września i dzieci poszły do szkoły, to ja zafunduje ci pierwszą lekcję z wosu:
[Obrazek: BqxTQmg.png]
twoje zachowanie jest postawą idioty, nie patrioty. mógłbym znaleźć masę innych rzeczy jakie wypisywałeś o afroamerykaninach, żydach, osobach lgbt itp, ale po co skoro wystarczy spojrzeć na dwa screeny na początku, że z tobą najlepiej gdzie się wybrać trzeba to do specjalisty, najlepiej psycholog. ani ja, ani gracze na serwerze nie będziemy tolerować takiego zachowania - nie zostaniesz odbanowany, a kolejne wątki będą podlegać pod spam.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości