Discord Tag: rokol7
Nick: Roko1074
Dzień dobry witam wszystkich. Chciałbym się odwołać do mojego bana z dnia 28.07. Prosiłbym o unbana, ponieważ z cheatów nie korzystałem, wiem że jestem niewinny. Prosiłbym również o przedstawienie dowodów na podstawie których zostałem zbanowany. Pozdrawiam i licze na pozytywne rozpatrzenie sprawy.
mmm
27 lipca o 11:54 zaczales kopac rudy diamentu, o godzinie 12:01 miales juz 10 rud, nie minela minuta i miales ich 20, a o godzinie 12:07 miales 30 rud.
Discord Tag: rokol7
Nick: Roko1074
Panie cichy ja rozumiem te statystyki mnie również przerażaly i dostajac bana myślałem o tym że jak za to dostanę to mentalnie umrę, ale prosiłbym o sprawdzenie w jaki sposób je kopałem i na jakim poziomie. Kopałem je cały czas na 1 poziomie, 53 który został mi polecony przez ziomka oraz kopałem w tunelu 2x1, TYLKO przed siebie. Mimo wszystko prosiłbym o sprawdzenie jak kopałem i rozpatrzenie tej sprawy na moją korzyść.
P.S. w 1 złożu miałem 12 diamentów, też byłem zaskoczony z ich ilości ale naprawdę nie używałem xraya, a w tamtym momencie było kilku moderatorow aktywnych, więc na pewno dostałbym bana, gdyż kopałem je w biały dzień
mmm