Śmieszne sytuacje/teksty ;)
Ok opowiem dzisiejszą historyje z mszy św mówie że nie będe pisał coś w stylu: '' Bierzcie i pijcie z niego wszyscy'' :xD

Jak to zawsze w niedziele bywa ide z moim kolegą ołówkiem (taki pseudonim) sprzedawać gazety coś w stylu przewodnik katolicki...
No i sprzedajemy, a nagle pojawia się żul i przywitał się gites majonez ... I powiedział .... dramatyczny moment.......

Cytuje.. '' Chłłoooo oo oo pa pa ki da da jcie na pi pi wooo oo '' i jak śmieszne /
>>?

Kuba Mówisz moje teksty ! pfff wymyśl swoje !
Konfidencić na maluchy
kuwa moje pole !
[Obrazek: 12tFQ4QHeh7IHe.gif]
Niedostępny
[Obrazek: 67273589835454153678.png]
Jak byłem u koleżanki to usłyszałem takie coś
To było spotkanie rodzinne
Ktos mowi-a najgorsze w domu dziecka to było to że dawali zupę owocową, a potem schabowego, ale jak nie zjadłeś zupy to nie dostałeś schabowego
GDZIE SĄ PIENIĄDZE ZA LAS?
Poczujcie potęgę kapitalizmu!
Niedostępny
Bardzo zabawne.
lol ;p

Załączone pliki Miniatury

<Wiadomość została skasowana przez premiera Rzeczypospolitej Polski, ponieważ posiadała treści rasistowskie, oraz masę brzydkich słów>
EDIT: Pan Tusk zamieścił jednak wiadomość,bez przekleństw.
Oto ona:
A więc ***** ********** **** ********** ******* kanapkę z *********** murzyna w *********** ***** wołowej ***** ***** ****** ***** ***** ***** creeper ********** *****.
(szczerze to głupota tego jest taka, że ów wiadomość napisał mi dzieciak na skypaju)
Lubię placki
"Murzyn" to rasistowskie słowo, panie premierze. Powinien pan używać słowa "czarnoskóry" lub "afroamerykanin".
402 Payment Required
moja rozmowa na facebooko zdj ss zrobiony kilka lat temu ;p

Załączone pliki Miniatury

[Obrazek: 70545d867f332b58aea828554b0b9d2f.jpg]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości