Discord Tag: bezz_nicku
Nick: BeZZ_Nicku
Pewny jestes ?
Sa osoby ktore graly latami na pistoletach a teraz dostaja takie cos
(02-14-2021, 18:49)BeZZ_Nicku napisał(a): Pewny jestes ?
Hmm pierwszy raz się zgodzę z tobą.. gram 2 lata w pisto i czekałem na ta nowa ede.. myślem ze będzie fajnie a dostałem takie gown. Tyle w temacie
Discord Tag: 9zuk
Nick: 9zuk
(02-14-2021, 19:54)PanGawrosz napisał(a): (02-14-2021, 18:49)BeZZ_Nicku napisał(a): Pewny jestes ?
Hmm pierwszy raz się zgodzę z tobą.. gram 2 lata w pisto i czekałem na ta nowa ede.. myślem ze będzie fajnie a dostałem takie gown. Tyle w temacie
Rozumiem wasze rozplakiwania na temat tego ze nie jest na 1.8, rowniez nie jestem zbyt tym faktem zadowolony, zobaczcie ile pracy zostalo wlozone w nowa edycje a wy taki odzew robicie, a pozniej wyzywacie cichego ze nic nie robi na serwie, nowa edycja jest fajna, wystarczy sie nauczyc pvp na 1.16, i po sprawie, docencie prace osob ktore nad tym pracowaly :*, dodam jeszcze ze h3zquu, MIeczuu i JTdiro powinni miec range vip/svip na edycje za kawal dobrej i ladnej mapy wraz ze spawnem.
Prison, but it's Adventure kopane z totalnym szefem, h3zquu
Wielu osobom nie podoba się nowa edycja , wiadomo że jak ktoś grał 5/6 lat na starej to myślał że nowa będzie 5 razy lepsza . Jest to nowa eda i wiadomo że będzie miała wiele niedociągnięć , które nie zawsze zdołają oczekiwaniom społeczności. Duży plus dla Cichuska że słucha się sugestii graczy i udoskonala tryb .
Discord Tag: bezz_nicku
Nick: BeZZ_Nicku
Mapa spoko, spawn tez, ale te bicie i pistolety to to nie.
Discord Tag: Nacpany#8884
Nick: 00_kox
(02-14-2021, 22:05)BeZZ_Nicku napisał(a): Mapa spoko, spawn tez, ale te bicie i pistolety to to nie.
A powiedz skad wiesz jakie sa bronie, bicie,spawn,mapa? Skoro masz perma c;
Discord Tag: JTdiro#3039
Nick: JTdiro
Co do pvp ze starych wersji, mozna chyba przywrocic je pluginem, zmniejszajac przy tym damage miecza.
Wy caly czas na narzekacie na to, ze nie mozna wbic sobie 643637583783kd snajperka....
Nick: Marit_Bjoergen, HubPlayGames
Spawn jest fajny, klimatyczny, jednak mapa jest według mnie kiczowata, jest wiele różnych bloków niepasuajcych do siebie struktura ani kolorem czego przykładem są czerwone słupy z niebieskimi pochodniami.
"Jak wam nie zależy, to mi tym bardziej nie zależy"~p. Ewa
Discord Tag: NicolaeWyciskanu
Nick: Peglaci
(02-14-2021, 19:54)PanGawrosz napisał(a): (02-14-2021, 18:49)BeZZ_Nicku napisał(a): Pewny jestes ?
Rzygać mi się chce, jak widzę takie buraki jak ty które nawet palcem nie ruszyły w tej kwestii, nawet nie zasugerują swoich zmian czy poprawek a tylko potrafią oceniać czyjąś ciężką pracę że gówno. Tyle w temacie.
Discord Tag: sh4rrigan#7358
Nick: og_eduardo
Gram sporo czasu na pistoletach i można łatwo wywnioskować, że ta nowa edycja jest lepsza, na co wskazują nowe bronię które znajdują się w sklepie, super mapka w której ładnie są bloki dopasowane, jest bardzo dobrze przystosowana do pvp, to samo spawn, jest bardzo ładny. Smutne jest to jak piszecie na temat tej edycji, macie bardzo duże wymagania a jakby przyszło samemu budować to... Jak dla mnie edycja jest bardzo dobrze zrobiona, skonstruowana.
|