XDDD
Otóż administracja skylanda działa w taki sposób ze gracz o nicku Vianka napisała to szanownego Boczka ze ja to niby jakis _redraven_ dał mi bana za rzekome mk chodz Vianka nie dała żadnego dowodu ze ja to ten typ do tego jeszcze Boczek także nie ma dowodów ze ja mam mk więc xDDDD. Ostatnie jest to ,że boczek powinien sprawdzić moje ip z graczem _redraven_, a nie wieży graczą, którzy mogą mowić nieprawda.

Załączone pliki Miniatury

Ahh tak, słynne "sprawdź IP". Jak miał pewność że to twoje to zbanował i tyle.
(11-05-2020, 15:58)Toiru napisał(a): Ahh tak, słynne "sprawdź IP". Jak miał pewność że to twoje to zbanował i tyle.

ale Vianka sama napisała że se jaja robiła
Jakiś dowód że to ona? Bo wiesz, to nie jest jakiś problem zrobić sobie roleplaya.
no masz ss
pozatym ona z z boczkiem pisała i powiedziała ze to dla jaj napisała
(11-05-2020, 16:03)Zetuuu napisał(a): no masz ss
pozatym ona z z boczkiem pisała i powiedziała ze to dla jaj napisała

Screen ze snapa to nie dowód, że ona to faktycznie napisała. Poza tym, jeżeli twoim zdaniem boczek IP nie sprawdził to ciekawe z jakiego powodu cię zbanował, a statystyki z Wota to nie jest dowód na to, że w owym czasie grałeś na redravenie, poza tym twoje zachowanie łudzące podobne było do twojego. Także no. 
Albo jest druga opcja, że ktoś korzystał z tego samego IP co ty i zalogował się na serwer, a ty o niczym nie wiesz, ale wątpię w to. No cóż, wkopałeś się.
Poza tym poprzedni wątek jest otwarty, to po co spamisz i robisz kolejny wątek? Wstaw do tamtego i czekaj sobie aż ktoś ci odpowie...
sam Toiru napisał ze nie musi sprawdzić jak ma pewność. Ale i tak nie ma dowodów ze mamy to samo ip więc cos jeszcze chcesz dodac?
(11-05-2020, 16:15)Zetuuu napisał(a): sam Toiru napisał ze nie musi sprawdzić jak ma pewność. Ale i tak nie ma dowodów ze mamy to samo ip więc cos jeszcze chcesz dodac?

A ta pewność to skąd się miała wziąć? Z układu gwiazd?
jak by miał dowody to by chyba raczej je pokazał Tongue
(11-05-2020, 16:20)Zetuuu napisał(a): jak by miał dowody to by chyba raczej je pokazał Tongue

Nie ma takiego obowiązku, tak samo jak ja nie miałem gdy jeszcze byłem.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości