06-07-2020, 12:16
Gracz x czyli w tym wypadku ja bo ja zaczynam. Piszę nick gracza który musi mi odpowiedzieć w ciągu 24h - jeśli to zrobi dostaje plusa na forum - jeśli nie minusa ( zawsze może potem znów być jego nick i ma szanse się zrehabilitować. Nie każdy musi grać dlatego starajcie się pisać nicki raczej aktywnych osób na forum. Zaczynam więc..
Edit : pisząc minusa napiszcie powód że to z zabawy żeby nie było to kojarzone ze złym zachowaniem
Edit 2: Skoro udało się JtDiro to daje mu teraz plusika, gdy czas minie a gracz nie odpowie musicie zedytowac post i nominować następnego gracza
JtDiro masz 24h na odpowiedź
Edit : pisząc minusa napiszcie powód że to z zabawy żeby nie było to kojarzone ze złym zachowaniem
Edit 2: Skoro udało się JtDiro to daje mu teraz plusika, gdy czas minie a gracz nie odpowie musicie zedytowac post i nominować następnego gracza
JtDiro masz 24h na odpowiedź
,, Szlachetne zdrowie, ee, ym, prawda, mmm mmm, ile cię trza cenić, czy jak, mm, a jak mm, tak, mm, em em, jako smakujesz aż się zepsujesz, prawda” ~ Nasz wspaniały Premier Morawiecki 2k20