Bany za multikonto
chcialbym tutaj poruszyc pewien problem(?), mianowicie chodzi o multikonta. no bo wszystko spoko, to samo IP i banujemy, ale pozniej gracz pisze, ze gral z bratem. no ale nie zglosil tego wczesniej, wiec zazwyczaj ban zostaje. nie zawsze mamy mozliwosc sprawdzenia, czy konta ruszaja sie w jednym momencie itp., a banowac kogos, kto nie zglosil gry z rodzenstwem bo nie ma informacji na serwerze, ze trzeba to zrobic jest troche slabe. moze warto dodac jakies tabliczki na lobby, albo nawet wiadomosc przy logowaniu o takim obowiazku?
  Odpowiedz
dobra sprawa, jak najbardziej za
  Odpowiedz
Jestem za. Ale jest tez mozliwosc ze np. gracze bedzie pisac ze to rodzenstwo a tak naprawde to jest jego mk
 [Obrazek: WOBjgiZ.png]
 [Obrazek: giphy.gif]
  Odpowiedz
(06-02-2020, 10:55)00_kox napisał(a): Jestem za. Ale jest tez mozliwosc ze  np. gracze bedzie pisac ze to rodzenstwo a tak naprawde to jest jego mk

teraz tez jest taka mozliwosc, przeciez w zaden sposob nie weryfikujemy istnienia rodzenstwa - wystarczy napisac temat na forum.
  Odpowiedz
Wydaje mi sie ze czesc graczy nawet nie czyta tego regulaminu. Proponuje napisanie nowego, bardziej szczegolowego i umieszczenie go w pokoju, w ktorym kazdy pojawia sie w /lobby i ustawienie pojawiania sie graczy tak, zeby byli odwroceni w strone regulaminu (screen)

Załączone pliki Miniatury

Niedostępny
  Odpowiedz
dodatkowo w zasadach nie ma informacji o zakazie oszustw, jak Cichusek bedzie cos dzialal to moglby dodac
https://imgur.com/a/UEONBIy
  Odpowiedz
Dlatego osoby, ktore graja z rodzenstwem najlepiej jak napisza watek, reszta podchodzi pod mk.
Jezeli chodzi o serwerowy regulamin mozna by bylo zrobic to w taki sposob, ze osoby ktore 1 raz zakladaja konto maja komunikat o przeczytaniu regulaminu, a Ci którzy grają jakiś czas po prostu mają tabliczkę na lobby (kiedy klikniemy moze pojawic sie regulamin).
[Obrazek: 7pcq837.jpg] 
[Obrazek: i0Z7RL8.jpg]
  Odpowiedz
Jak najbardziej za.
[Obrazek: WGGwD0f.jpg]
  Odpowiedz
Ja bym proponował dodanie książki "FAQ" z akceptacją regulaminu, zanim się zarejestruje kotś/albo po rejestracji.

Co do informacji, to jestem za, oraz ja chciałbym poprosić o przeniesienie do tego "mieszkania" tabliczki z /changepassword, bo nikt nie podejdzie i nie przeczyta tej informacji...
  Odpowiedz
Jestem za
Nie ma tu nic na pokaz taki mam drip svko, zimna ulica narotyki egzotyczne frugo Diamond
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości